22:44   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER ‘SOKAK OYUNLARı ŞENLIĞI’ ILE COŞKU DOLU BIR GÜN GEÇIRDI   22:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ÖĞRENCILER ADANALıOĞLU SAHILINI ATıKLARDAN ARıNDıRDı   22:39   TARSUS BELEDIYESI HIZMET FILOSUNU GÜÇLENDIRDI   21:56   "ULUSLARARASı GELENEKTEN GELECEĞE ANADOLU MOTIFLERI SEMPOZYUMU" AÇıLıŞ PROGRAMı GERÇEKLEŞTIRILDI   21:53   KEMALPAŞA MAHALLESI’NDE SıCAK ASFALT VE PARK YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   21:52   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN CARMINA BURANA   21:44   ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   21:41   “EMEKLI MAAŞı VE IKRAMIYESIYLE BIR KURBANLıK BILE ALıNAMıYOR”   11:56   TARSUS TSO’DAN GıDA VE TARıM TEKNOLOJILERI ALANıNDA YENI UR-GE ÇALıŞMASı   11:54   19 MAYıS COŞKUSU SPORLA YAŞANACAK  
 
   
 
 

Carettalar’ın galibiyet serisi sürüyor


MSK ekibi, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 30. Haftasında, Semt77 Yalovaspor’u evinde ağırladı. Daha önce de birçok kez yarışan iki takımdan galip olan taraf değişmedi ve Carettalar, Yalovaspor’u 77-66 yendi

 

Tarih : 26 Mart 2024 Salı 11:29

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK), Semt77 Yalovaspor’u yine yeniden mağlup etti. MSK ekibi, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 30. Haftasında, Yalovaspor’u evinde ağırladı. Daha önce de birçok kez yarışan iki takımdan galip olan taraf değişmedi ve Carettalar, Yalovaspor’u 77-66 yendi. Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan maçta, zorlanmasına rağmen ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlük kuran Carettalar, 22-20 skorla ilk çeyreği kapattı. İlk yarıda farkı artıran Carettalar, 49-36’lık skorla ikinci çeyreği kapattı. 58-45’le üçüncü çeyreği de önde kapatan MSK, maç sonucunda skoru 77-66’ya taşıdı.

SEVİM: “BİZİM İÇİN GALİBİYETTEN FAZLASI”

Maç boyunca çok iyi savunma yaptıklarını söyleyen Baş Antrenör Can Sevim, “Çok zor bir maçtı bizim için ama maç boyunca çok iyi savunma yaptık. Zona karşı son bölümde biraz zorlanmış olsak da hem ikili averajı aldık hem de rakip takıma karşı basketbol anlamında net bir üstünlük kurduğumuzu düşünüyorum. Bizim için bir galibiyetten daha fazlası bu. Neler başarabileceğimizin sadece küçük bir kısmı bu. Biz bunu gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz” dedi.

“BU TAKIM DAHA FAZLA DESTEĞİ HAK EDİYOR”

Kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Sevim, “Gerçekten çok iyi desteklediler. Biliyorum iftar saatiyle çakışıyor ama bu bizim programladığımız bir şey değil. Federasyonun belirlediği bir saat. Televizyon yayını olduğu için bu saatte oynamak zorundayız maalesef. Ama bu takım daha fazla desteği hak ediyor. Bu takım bu salonda bir kişilik boş yer olmamasını hak ediyor” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA