18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU   18:26   TARSUS’TA YEREL KALKıNMA HAMLESI VE YENI TEŞVIK SISTEMI ANLATıLDı   18:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZI EĞITIMI   18:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 208. CADDE’YI YENILEYEREK GÜVENLI ULAŞıMı SAĞLADı   18:21   BAŞKAN SEÇER, TBB TARAFıNDAN DÜZENLENEN ‘ARAÇ TESLIM TÖRENI’NE KATıLDı  
 
   
 
 

Yıldız; “Herkesin başkanı olmaya geliyorum”


Toroslar’da yaşayanlara “belediyeyi halkın belediyesi kılmayı” vaat eden Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, “Vicdanı olan, kamu yararı gözeten, hesap verebilen, ulaşılabilir, çevreci ve herkesin başkanı olmaya geliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 12 Mart 2024 Salı 11:48

Haber Merkezi

 Mersin kamuoyunda çevreye duyarlılığıyla bilinen Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, seçim çalışmalarında da sanayiden tarıma, yaşamın her alanında doğayı korumanın önemine vurgu yapıyor. Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında; Çavuşlu, Toroslar Küçük Sanayi Sitesi ve Osmaniye Koop son durağında esnafla buluştu.  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Yalınayak Pazar yerini ziyaret eden Yıldız, vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. Yıldız, günü Adalet Sitesi ve Bizimevler Sitesinde gerçekleşen halk toplantıları ile tamamladı.

“HESAP VEREBİLEN BAŞKAN”

Toroslar’ın 30 yıldır yönetilemediğine işaret eden Yıldız, Toroslar’da yaşayanlara “belediyeyi halkın belediyesi kılmayı” vaat ediyor. 5 yıllık belediye meclis üyeliği döneminde Toroslar Belediyesi’nin bütçeyi nasıl kullanıldığını yakından gözlemleyen Abdurrahman Yıldız, ilçenin en büyük probleminin vizyonsuz yöneticiler olduğunu belirterek, “Vicdanı olan, kamu yararı gözeten, hesap verebilen, ulaşılabilir, çevreci ve herkesin başkanı olmaya geliyorum” dedi. Tüm çalışmaları doğayı koruma bilinci ile hayata geçireceklerini ifade eden CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, şöyle devam etti: “Sanayiden tarıma, çalışma ortamlarından günlük hayatımıza kadar her alanda doğayı koruma anlayışına sahip olmak gerekiyor. Belediyenin tüm çalışmalarını, yolları, imar planlarını, sanayi tesislerini bu bilinçle yapacağız. Nefes alan, yüzü gülen bir Toroslar için çalışacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA