17:55   BAŞKAN YıLDıZ, KÜÇÜK SANAYI ESNAFıYLA BULUŞTU   17:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, HALK KART VE ÖĞRENIM YARDıMı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   17:52   İŞSIZLIK DÜŞMÜYOR, GENÇLER IŞ ARAMAKTAN VAZGEÇIYOR!   17:51   MEZITLI’DE HEYELAN, BAŞKAN TUNCER SAHADA, ÇALıŞMALAR SÜRÜYOR   17:47   KıRATLı, HEYELAN BÖLGESINDE INCELEMELERDE BULUNDU   17:45   BAŞKAN SEÇER, AKDENIZ ILÇESI KANALIZASYON HATTı YAPıM ÇALıŞMALARıNı YERINDE INCELEDI   17:44   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘AĞAÇLANDıRMA KAMPANYASı’   17:42   TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ MASAL VE DRAMA ATÖLYESI’NDE ÇOCUKLARıN HAYAL GÜCÜ VE ILETIŞIMI GELIŞIYOR   23:13   TOROSLAR’DA ÇÖZÜM MERKEZI ILE VATANDAŞ ODAKLı HIZMET   23:10   MERSIN’DE HEDEF %50’NIN ÜZERINDE KALıCı ISTIHDAM VE KATMA DEĞERLI BÜYÜME  
 
   
 
 

Arıdeniz; “Kaybettiren değil, kazanan olacağız”


Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen CHP Bozyazı Belediye Başkan Adayı Baykal Arıdeniz, “Bozyazı’da kazandıran veya kaybettiren değil, kazanan olacağız. Bu konuda halkımıza güvenerek iddialıyız” dedi. CHP İlçe Başkanı Sevim Binicier de, Arıdeniz’e güvendiklerinin altını çizerek, “Biz CHP Bozyazı örgütü olarak dört buçuk yıldır birlikte çalışıyoruz. Bu deneyimle bütün mahallelerimizi gezerek vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Sıkı çalışarak bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Tarih : 25 Ocak 2024 Perşembe 12:46

 

Bozyazı CHP Belediye Başkan Adayı Baykal Arıdeniz, Anamur ve Bozyazı’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Astor Erdal’ta yapılan basın toplantısına; CHP İlçe Başkanı Sevim Binicier, İlçe Bilişim sorumlusu Tamer Yıldız, ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selime Aşman da katıldı.  Adaylık sürecindeki çalışmaları ve belediye başkanı seçildiği takdirde hayata geçirmek istediği projeler hakkında konuşan Baykal Arıdeniz, sözlerine, 31 yıl önce bombalı bir suikast sonucu yaşamını yitiren araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu'yu ölüm yıldönümünde anarak başladı. Türkiye’de birçok gazetecinin faili meçhul cinayetlere kurban gittiğini hatırlatan Baykal, Uğur Mumcunun da bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi. Arıdeniz; “Bugün Uğur Mumcunun ölüm yıldönümü. Bu nedenle uğur Mumcu’yu rahmetle anıyoruz” dedi. 

“İYİ PARTİ İLE İŞBİRLİĞİ İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK”

İlçe Başkanlığı döneminde yaptıkları çalışmalardan olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden Arıdeniz, şunları söyledi: “Geçtiğimiz dört buçuk yıl boyunca Bozyazı’da CHP İlçe Başkanı olarak görev yaptım. Görev sürem boyunca Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız ile birlikte sorumluluk içerisinde çalıştım. Hem siyasete yeni bir seviye getirme hem de dengeleri değiştirme adına güzel işler başardığımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde aldığımız oy oranı da bunu gösteriyor. Bozyazı’nın her mahallesinde, sokağında vatandaşlarımızla bir araya geldik ve görüş alışverişinde bulunduk. Şimdi de onların karşısına CHP Bozyazı Belediye Başkan Adayı olarak çıkıyorum. Belediye başkanlığı seçimi genel seçimden farklı. Bu seçimde adaylar ön plana çıkıyor. Bu seçimde Bozyazı’da CHP kazandıran veya kaybettiren değil, kazanan parti olacak. Bu konuda halkımıza güvenerek iddialıyız” dedi. Seçim işbirliği konusuna da açıklık getiren Arıdeniz, “İlçe başkanlığım döneminde Bozyazı’da CHP ile İYİ Parti’nin işbirliği yapması için uğraş verdik. İlkeli bir işbirliğinden yana olduğumuzu beyan ettik. Ancak İYİ Parti Genel Merkezi’nin aldığı kararla burada da aday çıkardılar ve işbirliği olmadı” diye konuştu.

BİNİCİER: “BAYKAL ARIDENİZ’E GÜVENİYORUZ, SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CHP Bozyazı İlçe Başkanı Sevim Binicier de Bozyazı İlçe Teşkilatı olarak Bozyazı da doğrudan adaylarını belirleyerek çalışmalara başladıklarını söyledi ve bunun kendileri için bir avantaj olduğunu söyledi. CHP’nin Bozyazı da İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları olarak 5 yıldır parti ayırımı yapmaksızın gezmedik mahalle, çalmadık kapı, girmedik ev sıkmadık el bırakmadan çalıştıklarını ve bunda da genel seçimlerde oylarını arttırarak başarılı olduklarını kaydetti. Binicier, bu çalışmaların hep birlikte aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğini ve Mersin büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Mersin’i, Bozyazı CHP olarak da Bozyazı’yı Arıdeniz’le 31 Mart Akşamı CHP’ye kazandıracaklarını söyledi. Bozyazı Belediye Başkan Adayı Baykal Arıdeniz’e güvendiklerini ve inandıklarını belirterek, “Biz CHP Bozyazı örgütü olarak dört buçuk yıldır birlikte çalışıyoruz. Bu deneyimle bütün mahallelerimizi gezerek vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Sıkı çalışarak bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA