00:14   YENIŞEHIR’DE “YENIŞEHIR MODELI”NIN 11. DÖNEM SERTIFIKA TÖRENI YAPıLDı   00:11   “İHRACATıN FINANSMANı BULUŞMALARı” MERSIN’DEYDI   00:08   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   00:03   BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA SEKTÖR PAYDAŞLARIYLA GÖRÜŞTÜ   00:01   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA   23:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE KADıNLAR EKONOMIK ÖZGÜRLÜKLERINI KAZANıYOR   23:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ‘ULUSLARARASıLAŞMA’ VIZYONUYLA KENTI DÜNYA SAHNESINE TAŞıYOR   23:38   MÜSİAD MERSİN BAŞKANI KAYAN: YAPISAL REFORMLAR EKONOMİK GÜVENİ GÜÇLENDİRİR   00:53   BAŞKAN SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASı TEKSTIL FUARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı   00:49   “BELEDIYELERE EK BÜTÇE VERILMELI”  
 
   
 
 

Sazan sarmalı operasyonunda 13 gözaltı


Zonguldak’ta operasyon için düğmeye basan polis ekipleri, Türkiye genelinde 36 kişiyi 13 milyon lira dolandıran ve aralarında İran, Azerbaycan uyruklu zanlıların da bulunduğu 13 şüpheliyi gözaltına aldı. Sazan sarmalı yöntemiyle dolandırıcılık yapan zanlıların adliyedeki sorgusu sürüyor.

 

Tarih : 22 Aralık 2023 Cuma 13:31

Edinilen bilgiye göre Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ülke genelindeki çeşitli şehirlerde 36 kişiyi 13 milyon lira dolandıran şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı. Zonguldak merkezli başlatılan operasyon eş zamanlı olarak Antalya, Adana, İstanbul ve Mersin'de de gerçekleştirildi. Araç alım satımında kullanılan sazan sarmalı yönteminin yanı sıra bir çok dolandırıcılık yönetimi kullanan şüpheliler, dolandırıcılıktan elde ettikleri paraları da kripto hesaplara yatırarak aklamaya çalıştıklraı ortaya çıktı. Gözaltına alınan 8'i İran uyruklu, 1'i Azerbaycan uyruklu toplam 13 zanlının Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Zanlılar, geniş güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi. 13 zanlının adliyedeki sorguları sürüyor. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA