23:23   ERSİN TATAR MERSİN OSB’Yİ ZİYARET ETTİ   13:56   BAŞKAN SEÇER, MERSİN ŞEHİR TİYATROSU EKİBİYLE BİR ARAYA GELDİ   13:55   TOROSLAR’DA TEMİZLİK VE YEŞİL ALANLAR İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA   13:53   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ATIK İLAÇLAR İÇİN ÖRNEK PROJE   13:52   ŞEHİR TİYATROSU 13 İLÇEDE 13 TEMSİL İLE YURTTAŞLARLA BULUŞTU   13:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MEZİTLİ GAZİ PAŞA CADDESİ’NDE 420 AĞACI TOPRAKLA BULUŞTURDU   13:50   ÖĞRENCİLERİN TAŞINMA MASRAFI BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TAŞIYANIM’ PROJESİ İLE SONA ERDİ   13:49   “BAKLİYATTA KÜRESEL EĞİLİMLERİ DOĞRU OKUMALIYIZ”   13:47   MERSİN DENİZ TİCARET ODASI, KABOTAJ KANUNU’NUN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI   13:45   ÇÖP EVDEN 5 KAMYON ATIK ÇIKARILDI  
 
   
 
 

Yenice’de asfaltlama çalışmaları sürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, her noktada kaliteli yol ağları imal etmeye devam ediyor. Ekipler, Mersin’in doğu sınırında yer alan Yenice’de, Şehit Buminhan Temizkan İlk ve Ortaokulu ile Sıtkı Baba Cemevi’nin bulunduğu bölgede asfaltlama faaliyeti gerçekleştirdi.

 

Tarih : 18 Aralık 2023 Pazartesi 12:13

Haber Merkezi

 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Yenice’nin ana arterleri olan Atatürk Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Hacı Bektaş Caddesi ile Sıtkı Baba Caddesi üzerinde yenileme ve sıcak asfalt serim faaliyetlerini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şehit Buminhan Temizkan İlk ve Ortaokulu ile Sıtkı Baba Cemevi’nin bulunduğu bölgede de asfaltlama faaliyeti gerçekleştirdi.

“BU YOL, YILLARDIR YENİCE’NİN KANAYAN YARASIYDI”

Büyükşehir ekipleri, Yenice’de bozuk zeminleri nedeniyle şikayetlere neden olan Okul Sokak, Değirmen Sokak, Adalet Sokak ve Elmas Sokak’ta, yıpranmış zemin söküm ve sıcak asfalt serim işlemlerini tamamladı. Söz konusu sokaklar üzerinde, yine Büyükşehir ekipleri tarafından sarı renkteki soğuk yol çizgisi ile trafik akışının güvenli şekilde sağlanmasına yönelik işaretleme işlemleri de yerine getirildi. Yenice Mahallesi Muhtarı Ali Sırdaş, özellikle okul yolunun olumsuzluğu nedeniyle öğrencilerin çok sıkıntı çektiklerine dikkat çekerek, “Yıllardır Yenice’nin kanayan yarası olan, çocuklarımızın okul yolu olarak kullandığı ve çizmeyle okula geldiği bu yolu yenileyen başta Vahap Başkan olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA