23:23   ERSİN TATAR MERSİN OSB’Yİ ZİYARET ETTİ   13:56   BAŞKAN SEÇER, MERSİN ŞEHİR TİYATROSU EKİBİYLE BİR ARAYA GELDİ   13:55   TOROSLAR’DA TEMİZLİK VE YEŞİL ALANLAR İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA   13:53   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ATIK İLAÇLAR İÇİN ÖRNEK PROJE   13:52   ŞEHİR TİYATROSU 13 İLÇEDE 13 TEMSİL İLE YURTTAŞLARLA BULUŞTU   13:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MEZİTLİ GAZİ PAŞA CADDESİ’NDE 420 AĞACI TOPRAKLA BULUŞTURDU   13:50   ÖĞRENCİLERİN TAŞINMA MASRAFI BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TAŞIYANIM’ PROJESİ İLE SONA ERDİ   13:49   “BAKLİYATTA KÜRESEL EĞİLİMLERİ DOĞRU OKUMALIYIZ”   13:47   MERSİN DENİZ TİCARET ODASI, KABOTAJ KANUNU’NUN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI   13:45   ÇÖP EVDEN 5 KAMYON ATIK ÇIKARILDI  
 
   
 
 

Bodrum kata götürdüğü kadını makasla kesti


Mersin Erdemli’de bir şahıs, daha önceden tanıdığı tekstil atölyesi sahibi kadını iş yerinin bodrum katında kurusıkıdan bozma tabanca ile 2 el ateş ederek vurduktan sonra, makasla boğazından yaraladı. Jandarma tarafından yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

 

Tarih : 28 Kasım 2023 Salı 12:39

Olay, dün ilçeye bağlı Kargıpınarı Mahallesi’ndeki bir tekstil atölyesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yüklü miktarda alacağı olduğunu iddia eden, daha önceden tanıdığı 49 yaşındaki Hülya Kırmızı’nın atölyesine gelen 38 yaşındaki F.E., kadını bodrum kata indirdi. Burada Kırmızı’yı kurusıkıdan bozma tabanca ile 2 el ateş ederek vuran şüpheli, daha sonra makasla da boğazından yaraladı. Ağır yaralanan kadın iş yerindekilerin haber vermesiyle ambulansla önce ilçedeki devlet hastanesine, ardından da Mersin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri ise şüpheli F.E.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan silah ve makasın da ele geçirildiği öğrenildi. Sabah saatlerinde Erdemli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA