18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Mersinli markalar, uluslararası fuarda


Hem Türkiye, hem de devasa bir hacme sahip dünya bebek & çocuk ürünleri sektörü, hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu alanda 30 yılı aşkın süredir bölgesinin en büyük uluslararası ihtisas fuarı olan CBME Türkiye, 13 16 Aralık tarihlerinde 41. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Mersin’den Krea The Label ve Mışıl Kids markalarının katıldığı CBME Türkiye’yi, 130’dan fazla ülkeden 22 bini aşkın profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

 

Tarih : 28 Kasım 2023 Salı 12:02

Haber Merkezi

Informa Markets tarafından 41.'si düzenlenecek CBME Türkiye’de, aralarında Mersinli firmaların da olduğu 1.100’den fazla katılımcı marka, en yenilikçi araç-gereç, beslenme ürünlerinin yanı sıra, 0-16 yaş çocuk modasına yönelik İlkbahar – Yaz 2024 sezonuna ait koleksiyonlarını ve göz alıcı tasarımlarını vitrine çıkaracak. 30 yılı aşkın süredir Orta Doğu, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Rusya-BDT bölgelerindeki bebek ve çocuk ürünlerine dair sektör ihtiyaçlarını başarıyla karşılayan CBME Türkiye’de; ‘Bebek Çocuk Taşıma ve Güvenlik Araç Gereçleri’, ‘Bebek Bakımı ve Beslenmesi’, ‘Yeni Doğan ve Bebek Giyim’, ‘Çocuk ve Genç Giyim’, ‘Abiye Giyim’, ‘Pijama, Çorap, Çamaşır ve Aksesuar’ ile ‘Mobilya ve Ev Tekstili Ürünleri’ kategorilerinde binlerce ürün bir arada sergilenecek.

“CBME TÜRKİYE İHRACATA DOĞRUDAN KATKI SAĞLAYACAK”

Dünyanın en büyük ve en uzun soluklu uluslararası bebek ve çocuk ürünleri fuarlarından CBME Türkiye’nin, 41. kez, sektörünün buluşma adresi olacağını söyleyen Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Türkiye nüfusunun %26,9'unu çocuk nüfus oluşturuyor. Neredeyse her üç kişiden birisi bebek veya çocuk. Dolaysıyla bebek ve çocuk ürünleri imal eden yurt içi ve yurt dışı firmalar açısından ülkemiz, önemli bir pazar. Bu sektöre ilham olacak, çoğunluğu yerli üretim binlerce yeni tasarımı, dünyanın dört bir tarafından doğrudan satın almacı profesyonellerle fuarımızda buluşturacağız” dedi. 4 ülkede düzenlediği 6 bebek çocuk ürünleri fuarıyla sektörde köklü bir uzmanlığa sahip Informa Markets’in küresel networkünün yanı sıra, uyguladıkları Alım Heyeti programı sayesinde yurt dışından önemli büyük satın almacıların, CBME Türkiye’de olacağını da ifade eden Dinçer; “Geride kalan 40 buluşmada olduğu gibi yine yüz milyonlarca dolarlık ticarete ev sahipliği yapacağız. Fuar süresince gerçekleşecek yeni işbirlikleri ve ticaret anlaşmaları, Türkiye Bebek ve Çocuk Ürünleri sektörünün 2024 ihracatına doğrudan katkıda bulunacak” dedi. İstanbul Fuar Merkezi’nin 1 – 2 – 4 ve 8 numaralı salonlarında toplam 42 bin metrekare alanda düzenlenen CBME Türkiye 2023 hakkında detaylı bilgi almak ve online ziyaretçi kaydını yaptırmak isteyenler www.cbmeturkiye.com.tr adresini ziyaret edebilirler.   

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA