18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Yenişehir’de yollar yenilendi


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent genelinde daha güvenli ve konforlu ulaşım için çalışma başlatan ekipler, asfalt ve kaldırım iyileştirme çalışmalarını bünyesinde Yenişehir ilçesi 20. Cadde’de yol ve asfalt çalışmalarını tamamlayarak yolu yeniledi.

 

Tarih : 27 Kasım 2023 Pazartesi 11:04

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler kentin her köşesinde, vatandaşların daha rahat ulaşım hizmeti almaları amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiriyor. Üstyapı çalışmalarıyla araç ve yayaların konforlu ve güvenli ulaşımına katkı sağlayan yol yapım ekipleri, özellikle deforme olmuş şehir içi yolları da yeniden ele alarak, yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

BÜYÜKŞEHİR İLE YOLLAR DAHA KONFORLU

Kent genelinde daha güvenli ve konforlu ulaşım için başlatılan yol, asfalt ve kaldırım iyileştirme çalışmalarını da bu kapsamda tüm hızıyla sürdüren ekipler, Yenişehir ilçesi 20. Cadde’de yol ve asfalt çalışmalarını tamamlayarak yolu yeniledi. 20. Cadde’nin 17. Cadde ile 13. Cadde arasında kalan 1600 metre uzunluğundaki kısmında  zamanla deforme olmuş asfaltı ve kaldırımları yenileyen Büyükşehir ekipleri; freze makinesi ile eskiyen, bozulmaların meydana geldiği ve ömrünü tamamlamış asfaltın kazısını yaptı. Deforme olan asfalt sökülerek yerine yeni asfalt dökümü için hazırlıklarını tamamlayan ekipler, çalışma kapsamında sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. 1600 metre uzunluğundaki yol boyunca ekipler, 8 bin 850 ton sıcak asfalt kullanarak yolu yeni görünümüne kavuşturdu. Yol yenileme çalışmaları ile eş zamanlı olarak  deforme olmuş bordür ve kaldırımları da yenileyen ekipler tarafından özel gereksinimli vatandaşların kullanımına uygun rampalar yapıldı. Mevcut ihtiyaca göre belirlenen kısımlarda, Caddenin bozulan yaya kaldırımlarını yenileyen ekipler, çalışmalarını kademeli bir şekilde sürdürdü. Çalışma kapsamında, 2 bin 250 metre bordür yenileme ve 3 bin 450 metrekare kaldırım imalatı yapıldı. Asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının ardından son olarak çizgi uygulaması yapılan yol, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA