18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Akdeniz’de fırtına dev dalgalara neden oldu


Meteorolojinin uyardığı fırtına Doğu Akdeniz’de etkili olurken, Mersin sahillerinde bazı bölgelerde dalgaların 3-4 metreye kadar çıkması dikkat çekti.

 

Tarih : 26 Kasım 2023 Pazar 12:47

Bir çok bölgede olduğu gibi Mersin'de de dünden itibaren yağışlı hava, yer yer kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili oluyor. Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'de fırtına etkili olmaya başlarken, Pazartesi gününe kadar süreceği belirtildi. Dün 50-75 kilometre hızla etkili olan fırtınanın bugün 50 ile 90 kilometre hızla olmasının beklendiği de valilik tarafından bildirildi. Meteoroloji'de Akdeniz'deki fırtına nedeniyle dalgaların 3 ile 5,5 metreye kadar ulaşacağını belirtti. Dün olduğu gibi bugün de sabah saatlerinden itibaren Mersin sahillerinde etkili olan dalgalar dikkat çekti. Mersin Erdemli'de de yer yer 3-4 metreye ulaşan dalgalar görüldü. Denizin dalgasını gören bazı vatandaşlar olta ile balık tutmak isterken bazıları da izlemeye geldi. Limonlu sahilinde dalgaları fırsat bilen Mehmet Ali Ünalır'da oltasını ve sandalyesini alarak balık tutmaya çalıştı. Bu mevsimi sevdiğini belirten Ünalır, "Böyle dalgalı havalarda levrek oluyor, bizde olta atıyoruz. Her taraf dalga olduğu için deniz bazen tamamen beyaz oluyor. Mersin'den başlayarak Silifke'ye kadar tüm sahil böyle dalgalı oluyor. Sabah yağmur yağdı kesildi, her an tekrar yağabilir. Ancak Pazartesi güzel hava bekleniyor" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA