13:56   BAŞKAN SEÇER, MERSİN ŞEHİR TİYATROSU EKİBİYLE BİR ARAYA GELDİ   13:55   TOROSLAR’DA TEMİZLİK VE YEŞİL ALANLAR İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA   13:53   MEZİTLİ BELEDİYESİ’NDEN ATIK İLAÇLAR İÇİN ÖRNEK PROJE   13:52   ŞEHİR TİYATROSU 13 İLÇEDE 13 TEMSİL İLE YURTTAŞLARLA BULUŞTU   13:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MEZİTLİ GAZİ PAŞA CADDESİ’NDE 420 AĞACI TOPRAKLA BULUŞTURDU   13:50   ÖĞRENCİLERİN TAŞINMA MASRAFI BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TAŞIYANIM’ PROJESİ İLE SONA ERDİ   13:49   “BAKLİYATTA KÜRESEL EĞİLİMLERİ DOĞRU OKUMALIYIZ”   13:47   MERSİN DENİZ TİCARET ODASI, KABOTAJ KANUNU’NUN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI   13:45   ÇÖP EVDEN 5 KAMYON ATIK ÇIKARILDI   13:44   BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS TRAFİĞİNE NEFES ALDIRAN KAVŞAK DÜZENLEMESİ  
 
   
 
 

Mersin’de ulaşım kalitesi artıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı’nda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Otoban köprüsü ile 17. cadde arasında kalan kısımda yapılan çalışmalarda, İsmet İnönü Bulvarı’nın 2 km uzunluğundaki bölümünde deforme olan bölümü yenilendi.

 

Tarih : 15 Kasım 2023 Çarşamba 11:16

Haber Merkezi

Kent genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için deforme olan yollar sıcak asfalt serimiyle yenileniyor. Ana arterler başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta yürütülen çalışmalar kapsamında bozulan yollar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Ekipleri tarafından daha konforlu hale getiriliyor.

İSMET İNÖNÜ BULVARI’NA YENİ ASFALT

Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüren ekipler, bu kapsamda Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı’nda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Otoban köprüsü ile 17. cadde arasında kalan kısımda yapılan çalışmalarda, İsmet İnönü Bulvarı’nın 2 km uzunluğundaki bölümünde deforme olan yol yenilendi. İlk olarak zemini freze makinesi ile kazıyan Büyükşehir ekipleri, ardından asfalta hazırlık aşamasında zemin hazırlığı için 7 bin 900 Ton pilentmiks (PMT) kullandı. Sıcak asfalt seriminde; binder ve aşınma seviyesi olmak üzere toplam 8 bin 500 ton sıcak asfalt serim işlemi uygulandı.

YAYALARIN GÜVENLİĞİ İÇİN KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Ekipler ayrıca yaya güvenliği için kaldırım çalışması da gerçekleştiriyor. Deforme olan ve engelli kullanımına uygun olmayan kaldırımlar yenilenerek standartlar yükseltiliyor. İsmet İnönü Caddesi’nde yapılan çalışma kapsamında da 1000 metrekare kaldırım 4 bin 000 metre bordür kullanılarak deforme olan kaldırımlar kısım kısım yenilendi ve iyileştirildi. Son olarak araç ve yayaların trafik güvenliği için yol çizgileri de çekilerek çalışmalar tamamlandı. Yine aynı bölgede ve bulvara bağlantısı bulunan 2894. sokakta 1.600 METRE yol asfaltlanarak yenilendi. Toplamda 3 bin 600 metre yol asfaltlanarak yenilenmiş oldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA