18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU   18:26   TARSUS’TA YEREL KALKıNMA HAMLESI VE YENI TEŞVIK SISTEMI ANLATıLDı   18:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZI EĞITIMI   18:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 208. CADDE’YI YENILEYEREK GÜVENLI ULAŞıMı SAĞLADı   18:21   BAŞKAN SEÇER, TBB TARAFıNDAN DÜZENLENEN ‘ARAÇ TESLIM TÖRENI’NE KATıLDı  
 
   
 
 

Silifke Belediyespor’a ‘Komplo’ suçlaması!


Tarsus İdman Yurdu’nun sezon açılışı kapsamında bugün saat 17.30’da oynanması gereken Tarsus İdman Yurdu- Silifke Belediyespor maçı Silifke Belediyesporlu futbolcuların zehirlendiği iddiasıyla iptal oldu. Silifke Belediyespor’un maça çıkmamasına tepki gösteren Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ce Kavalcı, “Bize bir itibarsızlaştırma operasyonu var. Bundan Silifke Belediyespor sorumludur. Bizi sabote etmeye kalkan insanlar var. Kim olduklarını bulamadık ancak bunları bulmak için mücadele ediyoruz. Silifke Belediyespor şuradan sorumludur. Zehirlendiği iddia ettiği oyuncularının sağlık raporlarını kamuoyuna açıklama zorundadır. Eğer sağlık raporlarını kamuoyuna açıklamazlarsa bu sabotenin baş mimarı Silifke Belediyespor’dur” dedi.

 

Tarih : 27 Ağustos 2023 Pazar 13:39

Necdet TAŞ

Tarsus İdman Yurdu- Silifke Belediyespor’un açılış maçı kapsamında oynayacağı karşılaşma Silifke Belediyesporlu futbolcuların zehirlendiği iddiasıyla iptal oldu. TFF 3’üncü ligde mücadele eden 2 Mersin ekibi Pazar günü Tarsus İdman Yurdu’nun eski stadyumuna dönüşü kapsamında oynanacak olan hazırlık karşılaşması son dakika da iptal oldu. Ligin başlamasına sayılı günler kala Tarsus İdman Yurdu ile Silifke Belediyespor Burhanettin Kocamaz Stadyumuna dönüş ve açılış maçı olarak da görülen karşılaşma Silifke ekibinin son dakika kararı ile iptal oldu. İptal kararını sosyal medya hesabından duyuran Tarsus İdman Yurdu maçın iptal olmasına rağmen tüm taraftarı 17.30’da Burhanettin Kocamaz Stadyumuna davet etti. Sezon açılış programının devam edeceğini duyuran Tarsus yönetimi maçın iptal edilmesi ile ilgili açıklamayı yapan Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Açılış için güzel bir hazırlık yapmıştık. Sahamızı ve oyuncularımızı hazırlamıştık. Haftalardır buna hazırlanıyorduk. Programda herhangi bir değişiklik. Silifke Belediyespor, sabah bize maça çıkamayacaklarını ifade etti. Nedeni de oyuncularının zehirlenmesiymiş. Bize bir itibarsızlaştırma operasyonu var. Bundan Silifke Belediyespor sorumludur. Bizi sabote etmeye kalkan insanlar var. Kim olduklarını bulamadık ancak bunları bulmak için mücadele ediyoruz. Silifke Belediyespor şuradan sorumludur. Zehirlendiği iddia ettiği oyuncularının sağlık raporlarını kamuoyuna açıklama zorundadır. Eğer sağlık raporlarını kamuoyuna açıklamazlarsa bu sabotenin baş mimarı Silifke Belediyespor’dur. Yönetim olarak görevimizin başındayız. Takımı düzlüğe çıkarmak için gövdemizi taşın altına koyduk. Bizim önümüze koydukları engeller ancak bizi biraz zedeler, bizi yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Daha güçlü ayağa kalkacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA