20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   20:10   TOROSLAR’DA ŞUBAT MECLISININ IKINCI BIRLEŞIMI YAPıLDı   20:06   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHITLERI ANıSıNA LOKMA IKRAMı   20:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOSTHANE ILE HASTA VE YAKıNLARıNıN YANıNDA   20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
   
 
 

CHP’li Kış’a yeni görev!


Mersin’de başarılı bir iş insanı olarak adından söz ettiren ve uzun yıllar sonra CHP Mersin’de kadın milletvekili olarak, ikinci sırada aday gösterilen Kış, yaptığı çalışmalarla gündemden düşmüyor. Başta Mersin’in yıllardır çözüm bekleyen sorunları olmak üzere, kadınların yaşadıkları sorunlardan, ekonomi sorunlarına, üniversite öğrencilerinin yaşadıkları sorunlardan, güncel sorunlara kadar her konu hakkında çalışma yapan Kış, şimdi de CHP Genel Merkezi tarafından Ekonomi Masası’na seçildi.

 

Tarih : 17 Ağustos 2023 Perşembe 09:52

Haber Merkezi

CHP’nin uzman MYK üyeleri ve milletvekillerinden oluşan Ekonomi Masası’nda yer alan Kış, Türkiye’nin ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya olduğunu ve yerel seçimler öncesi Türkiye’nin farklı kentlerine giderek, vatandaşlarla, esnafla, iş adamlarıyla, STK’larla bir araya gelerek toplumun her kesimine kulak vereceklerini ifade etti. TBMM’de 28. Dönemin başlamasıyla beraber, önemli çalışmalara imza atan ve önemli görevlere getirilen Kış, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi olurken, aynı zamanda  Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’na seçildi. CHP’nin ekonomi alanındaki kurmay kadrosundan oluşan Yeni Ekonomi Masası’nda yer alan Kış, yerel seçimler sürecinde, ekonomi zirveleri, forumları ve toplantılarıyla yaptıkları tüm çalışmaları, çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşacaklarını iletti. Türkiye’de yaşanan ekonomik buhranın etkilerini yerinde inceleyeceklerini ifade eden Kış, yerel seçimler sürecinde sürekli sahada olacaklarını vurguladı. İnşaat mühendisi olan Kış, birçok sivil toplum kuruluşunda önemli görevlerde bulunmuştur. Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Kurucu Üyeliği, ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA