20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   20:10   TOROSLAR’DA ŞUBAT MECLISININ IKINCI BIRLEŞIMI YAPıLDı   20:06   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHITLERI ANıSıNA LOKMA IKRAMı   20:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOSTHANE ILE HASTA VE YAKıNLARıNıN YANıNDA   20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
   
 
 

Mersin’de kaçak cam operasyonu


Gümrük Muhafaza ekiplerince, Mersin’de gerçekleştirilen operasyonda ülkeye yasa dışı yollarla getirilmeye çalışılan 265 ton kaçak cam ele geçirildi.

 

Tarih : 9 Ağustos 2023 Çarşamba 14:51

Haber Merkezi

Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü Ekipleri kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yürüttükleri risk analiz ve hedefleme çalışmalarında şüpheli tespit ettikleri bir firmayı inceleme altına aldı. Ekiplerce bir süredir takip edilen firmaya ait işlemlerin detaylı şekilde incelenmesi sonucu ortaya çıkan tablo şüpheleri artırdı. Harekete geçen Gümrük Muhafaza ekipleri yüklü miktarda cam ithal eden firmanın camları depoladığı alana baskın düzenledi. Yapılan incelemenin ardından camların gümrük idaresine beyan edilenden farklı türde olduğu belirlendi. Firmanın düşük vergi ödemek amacıyla camları olduğundan daha farklı beyan ettiği anlaşıldı. Geçekleştirilen operasyon neticesinde toplam 265 ton kaçak cama el konuldu. El konulan camların piyasa değerinin 12 milyon Türk Lirası olduğu anlaşılırken, farklı beyan edilmesinden ötürü ortaya çıkacak yaklaşık 6 milyon Türk Lirası vergi kaybının önüne geçildi. Olayla alakalı soruşturma Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA