17:27   BAROLAR, AVUKATA ŞİDDETİN SON BULMASI İÇİN TBMM’Yİ VE ADALET BAKANLIĞINI ACİL GÖREVE ÇAĞIRDI   17:25   AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ BEŞİKCİ’DEN MGC’YE İADE-İ ZİYARET   17:23   YENIŞEHIR BELEDIYESI MISAFIRHANESI KAPıLARıNı AÇTı   17:22   BÜYÜKŞEHİR, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE AİLELERİ DİJİTAL DÜNYANIN RİSKLERİNE KARŞI BİLİNÇLENDİRDİ   17:21   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘MOBİL KUAFÖR’ HİZMETİ KIRSAL MAHALLELERDE VATANDAŞLARIN YANINDA   17:20   TARSUS BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI İKİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   11:30   BAŞKANVEKİLİ DUTLU’DAN BELEDİYE BİRİMLERİNE ZİYARET   17:52   GENEL MÜDÜR ABDULKADIR ÇAY, İSTANBUL ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERIYLE BULUŞTU   17:51   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SELAĞZI’NDAN PERSONELE ZİYARET   17:51   SABRI TEKLI VE SERDAR YıLDıZGÖRER’DEN MERSIN IÇIN IŞ BIRLIĞI MESAJı  
 
   
 
 

Kıratlı, gazetecilerin okey davetini geri çevirmedi


AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin’de Basın Lokalinde okey oynayan gazetecilerin öz çekim yaparak sosyal medya üzerinden yaptığı daveti geri çevirmeyerek Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile birlikte okey turnuvasına katıldı.

 

Tarih : 6 Haziran 2023 Salı 12:06

Haber Merkezi

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) Mezitli’de bulunan Basın Lokalinde okey oynayan ulusal ve yerel basın temsilcilerinin öz çekim yaparak sosyal medya üzerinden AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı etiketleyerek davet etmesi üzerine Kıratlı ve Gültak yapılan paylaşımı alıntılayarak geleceklerini bildirdi. Kısa süre sonra MGC Basın Lokaline gelen Kıratlı ve Gültak’ı, MGC Başkanı Kaya Tepe ve gazeteciler karşıladı. Kıratlı ve Gültak, gazetecilerle okey oynadı. AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı’yı karşılarında görünce şaşıran gazeteciler, Kıratlı’nın geleceğini düşünmediklerini, önceki dönemlerde seçilen vekillerin Ankara’ya gittikten sonra kente bir daha geri dönmediğini belirtti. Gazetecilerle hem okey oynayıp hem de sohbet eden Kıratlı, “Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’ı hepiniz yakından tanıyorsunuz. Kendisi hep halkla iç içe olmuş birisidir. Ayrıca kentimizde görev yapan basın mensuplarımıza da yakın olan birisidir. Görev yaptığı Akdeniz ilçemizi kısa sürede bir üst lige taşıyan kişidir. İlçesine hizmet için gece gündüz çalışmaktadır. Beni de Mustafa başkanımız gibi görebilirsiniz. Daha önce de söz verdiğim gibi haftanın 3 günü Ankara’da, 4 günü ise doğup büyüdüğüm ve memleketim olan Mersin’de olacağım. Kentimize hizmet için gece gündüz demeden, durmadan ve yorulmadan çalışacağız” dedi. Oynanan oyunun ardından ise kazanan dostluk oldu. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA