17:55   BAŞKAN YıLDıZ, KÜÇÜK SANAYI ESNAFıYLA BULUŞTU   17:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, HALK KART VE ÖĞRENIM YARDıMı TUTARLARıNı HESAPLARA YATıRDı   17:52   İŞSIZLIK DÜŞMÜYOR, GENÇLER IŞ ARAMAKTAN VAZGEÇIYOR!   17:51   MEZITLI’DE HEYELAN, BAŞKAN TUNCER SAHADA, ÇALıŞMALAR SÜRÜYOR   17:47   KıRATLı, HEYELAN BÖLGESINDE INCELEMELERDE BULUNDU   17:45   BAŞKAN SEÇER, AKDENIZ ILÇESI KANALIZASYON HATTı YAPıM ÇALıŞMALARıNı YERINDE INCELEDI   17:44   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘AĞAÇLANDıRMA KAMPANYASı’   17:42   TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ MASAL VE DRAMA ATÖLYESI’NDE ÇOCUKLARıN HAYAL GÜCÜ VE ILETIŞIMI GELIŞIYOR   23:13   TOROSLAR’DA ÇÖZÜM MERKEZI ILE VATANDAŞ ODAKLı HIZMET   23:10   MERSIN’DE HEDEF %50’NIN ÜZERINDE KALıCı ISTIHDAM VE KATMA DEĞERLI BÜYÜME  
 
   
 
 

Depremzede hayvanlar yararına kermes!


Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu, depremzede hayvanların bakım, tedavi, aşı, beslenme ve nakillerinin sağlanması için kermes düzenledi. Mersin Barosu avukatlar odasında düzenlenen kermeste, hayvan dostu avukatların yapmış olduğu yiyeceklerin satışından elde edilen gelirle, deprem bölgelerinde ve Mersin’deki depremzede vatandaşların sahiplendiği hayvanlar ile depremzede sokak hayvanlarının ihtiyaçları karşılanacak.

 

Tarih : 22 Mart 2023 Çarşamba 11:07

Haber Merkezi

Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Bilgehan Taha Solak, depremzede hayvan dostlarımızın temel ihtiyaçları için avukatların güzel bir dayanışma örneği sergilediğini ifade ederek, “Ülkemizde yaşanan deprem sonrasında, ülkemizin dört bir yanından dayanışmayla deprem bölgelerine çok fazla yardım gönderildi. Ancak şu an deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın en büyük endişesi unutulmak. Depremin üzerinden 45 gün geçti ve gönderilen yardımlar azaldı. Depremzede vatandaşlarımızın ve hayvanlarımızın yaraları henüz sarılmadı. Depremden dolayı çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesi ve depremden etkilenmesi sebebiyle, geride çok sayıda hayvan sahipsiz kaldı. Ayrıca çok sayıda sokak hayvanımız da enkazdan çıkarıldı. Hayvan dostlarımızın da bizler gibi temel ihtiyaçlarının olduğu unutulmamalıdır. Kermesten elde edilen gelirle depremzede hayvanlarımızın mama, barınma, tedavi, aşı, nakil ihtiyaçları karşılanacaktır. Destek veren meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA