11:43   KAYAN: ÇUKUROVA İÇİN ŞEHİRLERİN BİRBİRİYLE DEĞİL, BİRLİKTE YARIŞTIĞI KALKINMA MODELİ GELİŞTİRİLMELİ   13:54   İMARDA YENİ DÖNEM İNŞAATTA YENİ DÜZEN   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR SİLİFKE’DEKİ SON STABİLİZE YOLU DA ASFALTLA BULUŞTURDU   13:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAYESİ TURİZM TESİSLERİNİ DENETLİYOR   13:50   TARSUS’TA KÜLTÜR, SANAT VE SOSYAL YAŞAM AYNI ÇATIDA BULUŞACAK   13:36   MEZİTLİ BELEDİYESİ SU PARKI YAZ SEZONUNU AÇTI   11:18   5. ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ İÇİN HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR   11:17   MESKİ’DEN KAPSAMLI YAĞMUR SUYU HATTI, IZGARA VE MENFEZ TEMİZLİĞİ   11:16   BÜYÜKŞEHİR MAHALLE MUTFAKLARI 59 NOKTADA VATANDAŞIN HİZMETİNDE   11:15   AKİB’DEN İLK YARIDA 9,68 MİLYAR DOLARLIK İHRACAT  
 
   
 
 

Şehitler anısına asker üniforması ile Çanakkale’ye yürüyor


Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü nedeniyle asker üniforması ve elinde Türk bayrağıyla Çanakkale’ye yürüyen Tokat Onbeşli Torunları Derneği Başkanı Saffet Gümüş, Silivri’ye ulaştı.

 

Tarih : 6 Mart 2023 Pazartesi 11:25

Tokat Onbeşli Torunları Derneği Başkanı Saffet Gümüş, Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle üzerinde dönemin asker üniforması ve elinde Türk bayrağıyla iki hafta sürecek yaklaşık 400 kilometrelik yolculuğunun ikinci gününde Silivri’ye ulaştı. Silivri Tokatlılar Derneği Başkanı Harun Çalışkan ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Orhan Çalışkan’ın karşıladığı Gümüş, “108 yıl önce Diyarbakır'dan, Urfa'dan, Kahramanmaraş'tan, Gaziantep'ten, Kilis'ten, Hatay'dan, Mersin'den, Tokat'tan, Yozgat'tan, Sivas'tan gittiler Çanakkale'ye. Niçin? Tek sevdaları bayrak ve vatandı. Biz de bu bayrak düşmesin diye, gelecek nesillere bayrak ve vatan sevgisini aşılamak için düştük yollara. Torundan dedeye vefa yürüyüşü yapıyoruz. Çünkü dedelerimizin bize emanet etmiş olduğu bu bayrağa, bu vatana sahip çıkacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA