22:49   TOROSLAR’DAN TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİRLİKTELİK   22:47   ZAMANıN ÖTESINDE: MARINA VE DOĞA FOTOĞRAF YARıŞMASı BAŞLADı!   22:46   TÜRKİYE’DE HER GÜN 28 BİN YENİ İCRA DOSYASI AÇILIYOR   22:45   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ELEKTRİKLİ OTOBÜS FİLOSUYLA HEM BÜTÇEYİ HEM DOĞAYI KORUYOR   22:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR TIRMIL SANAYİ SİTESİ’NDE YOLLARI YENİLEDİ   22:43   UZUNCABURÇ MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE YENİDEN HAYAT BULUYOR   22:42   ‘ÇÖP EV’ BEKLERKEN ‘KEDI EVI’ ÇıKTı   22:39   MEZİTLİ BELEDİYESİ YÜZME KURSLARINDA 5. DÖNEM TAMAMLANDI   14:12   MESKİ, ‘GÖKLER DERESİ PROJESİ’YLE SU ÇİLESİNİ SONA ERDİRDİ   14:11   YAŞAMI SAHİPLENEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİNLERCE CANLIYA YUVA OLUYOR  
 
   
 
 

Tekli: "Yaralarımızı sarmanın tek yolu üretim"


Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Sabri Tekli, deprem bölgesinde yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, yaraları sarmanın tek yolunun üretim olduğunu söyledi.

 

Tarih : 3 Mart 2023 Cuma 15:01

Haber Merkezi

MTOSB Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Denetim Kurulu Üyesi Sabri Tekli, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte deprem bölgelerini ziyaret ederek, bölgedeki sanayiciler ile fikir alışverişinde bulundu. Deprem bölgelerinin yeniden ayağa kalkması için tek yolun üretim olduğuna dikkat çeken Tekli, "Türkiye’nin dört bir yanındaki sanayicilerimiz elini taşın altına koyarak, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu vasıtasıyla deprem bölgelerindeki yaraları sarmaya devam ediyor. OSBÜK Yönetim Kurulu olarak bölgede yerinde incelemeler yaptık. Yaptığımız incelemeler sonrasında bölgenin taleplerini not aldık. Şunu kimse unutmamalı ki, bu büyük yarayı sarmanın tek yolu üretimden geçiyor. Bölgeyi terk etmek değil, nasıl kısa sürede ayağa kaldırırız bunu düşünmemiz gerekiyor. Bu anlamda istihdam, üretim ve ihracat çok önemli konular. Üretimi durdurduğumuz andan itibaren, bölgedeki insanlarımızı mağdur etmiş oluruz. Bundan dolayı da üretim hatlarının hiç durmadan çalışması gerekiyor" dedi. Başkan Tekli, deprem bölgesindeki çalışmalarından dolayı Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara da teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA