19:17   TOROSLAR’A 2 YENİ HİZMET ARACI   19:14   CUMHURİYET’İN İZLERİ YENİŞEHİR’DE KONUŞULDU   00:10   BAKAN YERLIKAYA, MERSIN’DE TRAFIKTEKI DARP OLAYıNıN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTı, YENI YARGı PAKETIYLE GELEN CEZALARı DUYURDU   00:09   TARSUS’TA YıLBAŞı PAZARLARı KAPıLARıNı AÇTı   00:08   TARSUS’TA REGAIB KANDILI DAYANıŞMAYLA KARŞıLANDı   00:07   MERSIN’DE ESENLI-HEBILLI BAĞLANTı YOLU YENILENEREK HIZMETE AÇıLDı   00:06   MERSIN’DE HıYAR FIDESI DESTEĞI AYDıNCıK’TA HASADA DÖNÜŞTÜ   00:05   ERDEMLI’DE YARGı MENSUPLARıNıN LOJMAN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR: 30 DAIRE IÇIN IMZALAR ATıLDı   00:04   MERSIN’DE REGAIP KANDILINDE 15 BIN KANDIL SIMIDI DAĞıTıLDı   00:03   MERSIN’DE FıRıNLARA SıKı DENETIM: 5 IŞLETMEYE CEZA  
 
   
 
 

Akdeniz’de sokakta yaşayan canlar unutulmadı


Akdeniz Belediyesi, depremden etkilenen Hatay’da, sokakta yaşayan canları da unutmadı, onlar için kilolarca mama, yem ve battaniyeyi kente ulaştırdı. Depremde yaralanan birçok can dostu da Mersin’e getirildi ve belediyenin Millet Bahçesi içinde hizmete açtığı klinikte tedavileri yapılarak sahiplendirildi.

 

Tarih : 17 Şubat 2023 Cuma 10:27

Haber Merkezi

Depremin vurduğu yakın illerden Adana ve Hatay’da yaşayan depremzede vatandaşlar için ağır iş makineleri desteği, ekip ve ekipman gönderen; TIR’lar dolusu gıda, su, giysi ve battaniye gibi temel yaşam malzemesi ulaştıran ve kente gelen depremzedeleri ağırlayan Akdeniz Belediyesi, depremin vurduğu bölgede sokakta yaşayan canları da unutmadı.  Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları için özel olarak hazırlanan birim aracına yüklediği torbalar dolusu kilolarca mama, kuş yemi, su ve battaniyeyi, depremden etkilenen bölgelerden biri olan Hatay’ın Antakya ilçesine götürdü.  Yolculuk öncesi bir açıklama yapan görevli ekip, HAYTAP işbirliğinde hazırladıkları mama, su ve yemi Antakya’ya götürüp burada enkazdan kurtarılan veya sokakta yaşayan canlara ulaştıracaklarını söyledi. Deprem mağduru vatandaşlara da battaniye, ıslak mendil, hijyen paketi ve su ulaştıran ekipler; Mersin’e dönüşte de depremde yaralanıp tedaviye ihtiyaç duyan canları da kente getirip Akdeniz Belediyesi’nin Millet Bahçesi içinde hizmete açtığı klinikte tedavilerini yapacaklarını ve sahiplendireceklerini kaydetti.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA