18:02   AKDENIZ ZABıTASı’NDAN PAZARLARDA ETIKET VE TARTı DENETIMI   18:00   BAŞKAN SEÇER’DEN 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:58   EMLAK VE ÇEVRE TEMIZLIK VERGISI ILK TAKSIT ÖDEMELERINDE SON GÜN 1 HAZIRAN   17:57   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN, 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:55   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “TÜRKIYE’NIN GENÇLIĞI GELECEĞINI BAŞKA ÜLKELERDE ARıYOR”   17:53   BAŞKAN TUNCER: “19 MAYıS, BAĞıMSıZLıK MEŞALESININ YAKıLDıĞı GÜNDÜR”   17:52   KOÇAK’TA 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:48   ‘ÜRÜN DESENI VE HASAT TAKVIMINI ETKIN YÖNETMELIYIZ’   01:18   TARSUS’TA FESTIVALIN ILK AKŞAMıNDA ÇOCUKLARıN SEVINCINE MELIS FIS DAMGA VURDU   01:16   “KÖYLÜNÜN AĞACıNı KESMEK, ÜRETICININ EKMEĞINI KESMEKTIR”  
 
   
 
 

Tarsus’tan deprem bölgesine ekmek sevkiyatı


Tarsus Belediyesi, belediyeye ait Halk Ekmek fırınında günlük üretilen ekmekleri depremzedelere gönderiyor. Şu ana kadar fırında üretilen 85 bin adet ekmek deprem bölgesine gönderildi.

 

Tarih : 9 Şubat 2023 Perşembe 10:57

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarsus’ta depremzedeler için seferberlik sürüyor. Tarsus Belediyesi, Halk Ekmek'te günlük üretilen ekmekleri deprem bölgelerine gönderiyor. 55 bin somun, 30 bin roll ekmek olmak üzere toplam 85 bin adet ekmek deprem bölgesine doğru yola çıktı. Deprem bölgesine daha fazla ekmek ulaştırabilmek için çalışmalarını yoğunlaştıran Tarsus Belediyesi, ekmekleri acil ihtiyaç noktalarında bulunan yetkililerle iletişim kurularak koordineli bir şekilde gönderiyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA