13:54   İMARDA YENİ DÖNEM İNŞAATTA YENİ DÜZEN   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR SİLİFKE’DEKİ SON STABİLİZE YOLU DA ASFALTLA BULUŞTURDU   13:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAYESİ TURİZM TESİSLERİNİ DENETLİYOR   13:50   TARSUS’TA KÜLTÜR, SANAT VE SOSYAL YAŞAM AYNI ÇATIDA BULUŞACAK   13:36   MEZİTLİ BELEDİYESİ SU PARKI YAZ SEZONUNU AÇTI   11:18   5. ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ İÇİN HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR   11:17   MESKİ’DEN KAPSAMLI YAĞMUR SUYU HATTI, IZGARA VE MENFEZ TEMİZLİĞİ   11:16   BÜYÜKŞEHİR MAHALLE MUTFAKLARI 59 NOKTADA VATANDAŞIN HİZMETİNDE   11:15   AKİB’DEN İLK YARIDA 9,68 MİLYAR DOLARLIK İHRACAT   11:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN GÜLNARLI ÜRETİCİLERE ÇOK YÖNLÜ DESTEK  
 
   
 
 

Mersin’de aç kalan domuz sürüleri şehir merkezine indi


Mersin’in Silifke ilçesinde doğada yiyecek bulamayan domuzlar, vatandaşların bahçelerine girerek ekili alanlara zarar verdi.

 

Tarih : 5 Şubat 2023 Pazar 16:57

Taşucu Mahallesi'nde doğada yiyecek bulamayan domuz sürüsü ilçe merkezine indi. Sürü halinde gezerken görülen domuzlar bahçelerde bazı ağaç köklerine zarar verdi. Yiyecek bulamadıkları için ekili alanlara giren domuzlar, bir süre gezdikten sonra yeniden doğal ortamına kaçtı. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla domuzları kaydetti. Bahattin Özçelik, gece domuz sürüsünün görüldüğünü belirterek, “Geç saatlerde sürü halinde dolaşan domuzlar dağdan şehre indi. Yiyecek bulmak için sürü halinde gezen domuzlar, çevredeki vatandaşları tedirgin ediyor. Bu konuda yetkililerin önlem alması gerekiyor” dedi. Hasan Hüseyin Ayaz ise, “Domuzlar sürü halinde bahçeme geldiler. Karşı karşıya kaldığımda bir taş attım, korkup eve girdim. Bahçemize gelip yeşilliğimizi yiyip gidiyorlar. Bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz” diye konuştu. Görüntülerde sırayla caddeden karşıya geçen domuzlar daha sonra gözden kayboldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA