18:02   AKDENIZ ZABıTASı’NDAN PAZARLARDA ETIKET VE TARTı DENETIMI   18:00   BAŞKAN SEÇER’DEN 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:58   EMLAK VE ÇEVRE TEMIZLIK VERGISI ILK TAKSIT ÖDEMELERINDE SON GÜN 1 HAZIRAN   17:57   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN, 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:55   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “TÜRKIYE’NIN GENÇLIĞI GELECEĞINI BAŞKA ÜLKELERDE ARıYOR”   17:53   BAŞKAN TUNCER: “19 MAYıS, BAĞıMSıZLıK MEŞALESININ YAKıLDıĞı GÜNDÜR”   17:52   KOÇAK’TA 19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı MESAJı   17:48   ‘ÜRÜN DESENI VE HASAT TAKVIMINI ETKIN YÖNETMELIYIZ’   01:18   TARSUS’TA FESTIVALIN ILK AKŞAMıNDA ÇOCUKLARıN SEVINCINE MELIS FIS DAMGA VURDU   01:16   “KÖYLÜNÜN AĞACıNı KESMEK, ÜRETICININ EKMEĞINI KESMEKTIR”  
 
   
 
 

Kablo hırsızları polisten kaçamadı


Mersin’de 4 mahalleden değeri 100 bin lirayı bulan 500 metre uzunluğundaki internet ve telefon kablolarını çalan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı, 3’ü tutuklandı.

 

Tarih : 24 Ocak 2023 Salı 10:58

Edinilen bilgilere göre, Tarsus ilçesinde Yeşil, Bahçe, Girne ve Barbaros Mahallelerinde internet ve telefon hatlarının kesildiğini fark eden mahalle sakinlerinin arıza kayıtları üzerine, kontrole giden firma yetkililerinden yer altında ve direklerde bulunan toplamda 500 metre ve 100 bin lira değerindeki kabloların çalındığı ihbarını aldı. Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı çalışma başlattı. Ekipleri bölgede 30’a yakın 120 saatlik kamera görüntüsünü inceledi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

İncelemede şüphelilerin olayları, kiralık araç ve motosiklet ile gece saatlerinde gerçekleştirdiklerini tespit etti. Harekete geçen ekipler, kiralık araç GPS verileri ile araza kaydı bulunan sokaklar eşleştirilerek sokaklar üzerinde Rögar kapakları altında ve direklerde bulunan kabloları çaldıkları belirlenen Y.A. A.İ, M.Ş.E., ve M.Ç. isimli 4 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden M.Ş.E. sevk edildiği mahkemece adli kontrol ile serbest kalırken, Y.A. , A.İ ve M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA