00:16   ÖZDEMIRCI, SIVAS İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ FATIH ERDOĞAN’ı ZIYARET ETTI   00:14   GENÇ MUCITLER GELECEĞI TASARLıYOR   00:12   AVRUPA ŞAMPIYONLUĞU MERSIN’E ÇOK YAKıŞACAK   00:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI’NDE ‘OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’ BULUŞMASı YAPıLDı   13:22   HÜSEYIN KıŞ’TAN EKONOMI, TEKNOLOJI VE BARıŞ VURGUSU   13:20   HAMZABEYLI KÖYÜMÜZ ATÖLYE; ÜRETICI KADıNLARıN 2. ADRESI OLDU   13:18   YENIŞEHIR’DEN YOLLARA ’MÜHENDISLIK’ IMZASı   13:16   TOROSLAR BELEDIYESINDEN DÜNYA OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’NDE ANLAMLı BULUŞMA   13:15   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NA SANATÇıLARDAN TAM NOT   22:48   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, HALK KART ILE HEM YURTTAŞA HEM ESNAFA DESTEK OLUYOR  
 
   
 
 

“Öğrencinin kursağından geçen lokmaya göz diktiler”


Mersin Üniversitesi Yemekhanelerinde yüzde 112.5 zam yapılmış olmasına tepki gösteren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Güran Dinçer, yemek ücretlerinde fahiş zam yapılmasının anlaşılabilir olmadığını ve gençlerimizi açlığa mahkum etmekten başka bir şeye yaramayacağını dile getirdi.

 

Tarih : 4 Ocak 2023 Çarşamba 13:34

Ülkemizin geleceği olan öğrencilere kolaylık sağlanması gerektiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Mevcut iktidarın aldığı yanlış kararlar sonucunda Ülkemizin boğuşmak zorunda kaldığı Ekonomik darboğazın bedeli öğrencilere ödettirilemez. Mersin Üniversitesi yönetiminin yaşanan ekonomik krize çözüm için öğrencinin kursağına göz dikmesini kabul etmiyoruz” dedi.  DEVA Partisi olarak açıkladıkları Yükseköğretim Eylem Planı ile üniversitelerdeki nitelikli eğitim sayesinde yarınlara emin adımlarla ilerleyeceklerinin altını çizen Başkan Güran Dinçer, “Üniversitelerde fırsat eşitliğini ve adaleti sağlayacağız. Herkesin eşit şekilde eğitime ulaşabileceği bir sistem oluşturacağız. Ücretsiz üniversite modeli çerçevesinde üniversiteyi kazanan öğrencilere Eğitim Destek Banka Kartı ile destek olacağız.  Öğrencilerimizin barınma ve yemek sorununu ortadan kaldıracağız ” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA