01:23   VATANDAŞLıK VAADIYLE 700 BIN TL’LIK DOLANDıRıCıLıK: 2 TUTUKLAMA   01:23   MERSIN’DEKI TRAFIK KAZASıNDA ÖLÜ SAYıSı 4’E ÇıKTı   01:22   MERSIN’DE TAKıMLAR SAHAYA TÜRK BAYRAKLARıYLA ÇıKARAK ŞEHITLERI ANDı   01:21   MERSIN’DE BIR EVE GIREN HıRSıZLAR 1 MILYON DEĞERINDE ALTıN VE ZIYNET EŞYASı ÇALDı   00:38   BOZYAZı’DA ÇıKAN YANGıN SERALARA ZARAR VERDI   00:37   MERSIN’DE ÖĞRENCILER IÇIN EVDE EĞITIM TAKIBI BAŞLADı   00:36   MERSIN’DE EMEKLILER TARSUS’UN GÜZELLIKLERINDE BULUŞTU   00:35   BARAKAYı KÜL EDEN YANGıN SERALARA ULAŞMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   00:34   KKTC’NIN KURULUŞUNUN 42. YıL DÖNÜMÜ MERSIN’DE TÖRENLE KUTLANDı   00:33   MOTOSIKLET ILE AKROBATIK HAREKETLER YAPıP KAZA YAPıNCA MOTOSIKLETI BıRAKıP KAÇTıLAR  
 
   
 
 

Günlerdir sınırda bekliyorlar


Bulgaristan gümrüğünde yaşanan laboratuvar krizi nedeniyle Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda tır sürücülerinin bekleyişi devam ediyor. Özellikle meyve ve sebze taşıyan şoförler, ürünlerinin çürümesinden endişe ediyor. Yükünü Mersin’den alarak Ukrayna’nın başkenti Kiev’e götürmek için Kapıkule Sınır Kapısı’nda tır parkında bekleyen Kerem Keskin, “Buradaki analiz bu şekilde devam ederse narenciye mevsiminin başlamasıyla bize büyük bir sıkıntı oluşturacaktır” dedi.

 

Tarih : 29 Ağustos 2022 Pazartesi 14:50

MERSİNLİ TIRCILAR DA VAR

Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo Gümrüğünde gıda analiz laboratuvarının kapatılması sebebiyle Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’ndaki tır sürücülerin bekleyiş saatleri uzuyor. Bekleme saatlerinin uzaması dolayısıyla tır sürücüleri bu duruma çözüm bulunmasını istedi. Yükünü Mersin’den alarak Ukrayna’nın başkenti Kiev’e götürmek için Kapıkule Sınır Kapısı’nda tır parkında bekleyen Kerem Keskin, “Kuru yük yükleyen tırların bekleme süresi yaklaşık olarak 42 saatten 52 saatte kadar değişebiliyor. Meyve yükü yükleyen tırların ise bekleme süresi 24 saat sürüyor. Ben yükümü Mersin’den yükleyerek Ukrayna’nın başkenti Kiev’e götürüyorum. Artık Bulgaristan gümrüğünde yüklerimizin analizleri olmuyor. Alınan numunelerin analizleri başka yerde yapılıyor. Bu yüzden malın ve şoförlerin beklemesi süresi daha çok uzuyor. O nedenle hem firmalar hem de şoförler büyük sıkıntı yaşıyor. Buradaki analiz bu şekilde devam ederse narenciye mevsiminin başlamasıyla bize büyük bir sıkıntı oluşturacaktır” dedi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA