00:45   MERSIN DOB’DAN AŞK, TUTKU VE TRAJEDI: LA BOHÈME OPERASı   00:42   TOROSLAR’DA 2025 YıLıNDA BIN 593 ÇIFT DÜNYA EVINE GIRDI   00:33   BAŞKAN SEÇER NOW TV’DE ‘İLKER KARAGÖZ’LE ÇALAR SAAT’ PROGRAMıNıN CANLı YAYıN KONUĞU OLDU   00:29   AKMİB, ZORLU KÜRESEL ŞARTLARA RAĞMEN LIDERLIĞINI KORUDU   00:27   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KÜLTÜR VE SANATLA DOLU BIR YıL GEÇIRDI   00:23   TARSUS’TA EKONOMIYE VE ISTIHDAMA 814 RUHSATLıK KATKı   00:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KADıN MOBILYA USTALARı YETIŞTIRIYOR   23:14   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN 2026 YıLı ILK MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   23:10   MOBILYA SEKTÖRÜ ZORLU YıLı ARTıŞLA KAPATTı   23:08   TOROSLAR BELEDIYESI SPOR KULÜBÜ’NDE ÇIFTE GALIBIYET  
 
   
 
 

En acı bekleyiş


Mersin’de 2 arkadaşıyla denize girdikten sonra boğulan ve kaybolan 19 yaşındaki Süleyman Mahmut Veli’yi arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler, 5 gündür hem denizden hem de havadan Süleyman’ı ararken, çaresiz ailesi de sahilde çocuklarından gelecek iyi bir haberi bekliyor.

 

Tarih : 27 Ağustos 2022 Cumartesi 13:37

Edinilen bilgiye göre, 23 Ağustos Salı akşamı 2 arkadaşıyla birlikte Mersin Millet Bahçesi sahilinden denize giren yabancı uyruklu Süleyman Mahmut Veli (19), dalga boyunun yüksek olmasından dolayı boğulmaya başladı. Yanındaki 2 arkadaşı kendi imkanlarıyla kıyıya çıkarken, 19 yaşındaki Süleyman, boğularak, kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine hemen bölgede çalışma başlatan Mersin Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri ile Sahil Güvenlik ekipleri, ilk günkü aramadan sonuç alamadı. O günden itibaren hem denizden hem de havadan arama çalışmalarını sürdüren ekipler, henüz Süleyman'a ulaşamadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren çok sayıda dalış yapan ekipler, her ihtimali değerlendiriyor.

"BİZ ÖLÜME ARTIK RAZIYIZ AMA BULAMIYORUZ"

Süleyman'ın acılı ailesi ise kıyıdaki yakalıklarda çaresiz bir şekilde çocuklarından gelecek iyi bir haber beklerken, ekiplerin çalışmalarını da 4 gözle takip ediyor. Yeğenin boğulmasıyla ilgili konuşan dayı Seyod Nebo, "Olay salı günü akşamı oluyor. Süleyman ve 2 arkadaşıyla Mersin Millet Bahçesi sahiline geliyor ve buradan denize giriyor. Burada dalgalar çok yüksek olduğu için Süleyman burada boğuluyor ve kayboluyor. Arkadaşları ise zor bela kendilerini kurtarıyorlar. O günden beri biz ve ekipler arıyoruz ama daha bir sonuç elde edemedik. Bugün biraz deniz sakin, ekiplerde sabahtan beri arıyorlar, Allah razı olsun. Biz ölüme artık razıyız ama bulamıyoruz. Artık nereden çıkar Allah bilir" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA