01:23   VATANDAŞLıK VAADIYLE 700 BIN TL’LIK DOLANDıRıCıLıK: 2 TUTUKLAMA   01:23   MERSIN’DEKI TRAFIK KAZASıNDA ÖLÜ SAYıSı 4’E ÇıKTı   01:22   MERSIN’DE TAKıMLAR SAHAYA TÜRK BAYRAKLARıYLA ÇıKARAK ŞEHITLERI ANDı   01:21   MERSIN’DE BIR EVE GIREN HıRSıZLAR 1 MILYON DEĞERINDE ALTıN VE ZIYNET EŞYASı ÇALDı   00:38   BOZYAZı’DA ÇıKAN YANGıN SERALARA ZARAR VERDI   00:37   MERSIN’DE ÖĞRENCILER IÇIN EVDE EĞITIM TAKIBI BAŞLADı   00:36   MERSIN’DE EMEKLILER TARSUS’UN GÜZELLIKLERINDE BULUŞTU   00:35   BARAKAYı KÜL EDEN YANGıN SERALARA ULAŞMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   00:34   KKTC’NIN KURULUŞUNUN 42. YıL DÖNÜMÜ MERSIN’DE TÖRENLE KUTLANDı   00:33   MOTOSIKLET ILE AKROBATIK HAREKETLER YAPıP KAZA YAPıNCA MOTOSIKLETI BıRAKıP KAÇTıLAR  
 
   
 
 

Gaziantep’teki kazada ölü sayısı 16’ya yükseldi


Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ekiplere ve İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 3 sağlık personeli ile İHA çalışanı gazeteciler Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver’in de bulunduğu 16 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

 

Tarih : 20 Ağustos 2022 Cumartesi 13:34

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 16 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Başka bir göreve giderken kazayı görüp, yaralılara yardım eden İhlas Haber Ajansı çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver de hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda, bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracına yolcu otobüsü çarparak devrildi. Gaziantep Valisi Davut Gül, kazada 16 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, "Araç kaza yapıyor. Buna itfaiye, sağlık ekipleri ve diğer mesai arkadaşlarımız müdahale ederken, 200 metre geride başka bir otobüs kaza yapıyor. Kaza yapan otobüs kayarak ekiplerimize ve yaralılara çarpıyor. İlk belirlemelere 16 vatandaşımız vefat etti. Şu an müdahaleler devam ediyor. Yaralılar hastaneye sevk ediliyor. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. Canlı yayında kazayı anlatan İHA Muhabiri Said Vakkas, gözyaşlarına hakim olamadı. Vakkas, "Saatler önce birlikte mesai yaptığımız arkadaşlarımızı kaybettik. Bir şeyler anlatabilmek çok zor. Burası savaş alanı gibi. Geldiğimizde korkunç manzarayla karşılaştık. Saatler önce mesai yaptığımız arkadaşlarımızı kaybettik. Çok kötü, durum çok kötü. Nasıl olduğunu kimse kestiremiyor. Çok büyük bir kaza. Ölenler arasında itfaiye ekibi, sağlık ekipleri ve iki mesai arkadaşımız var. Diyecek bir şey bulamıyoruz, bir şeyler anlatabilmek çok zor. Mesai yaptığımız arkadaşlarımızı, 16 vatandaşımızı kaybettik" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA