17:27   BAROLAR, AVUKATA ŞİDDETİN SON BULMASI İÇİN TBMM’Yİ VE ADALET BAKANLIĞINI ACİL GÖREVE ÇAĞIRDI   17:25   AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ BEŞİKCİ’DEN MGC’YE İADE-İ ZİYARET   17:23   YENIŞEHIR BELEDIYESI MISAFIRHANESI KAPıLARıNı AÇTı   17:22   BÜYÜKŞEHİR, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE AİLELERİ DİJİTAL DÜNYANIN RİSKLERİNE KARŞI BİLİNÇLENDİRDİ   17:21   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘MOBİL KUAFÖR’ HİZMETİ KIRSAL MAHALLELERDE VATANDAŞLARIN YANINDA   17:20   TARSUS BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI İKİNCİ BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   11:30   BAŞKANVEKİLİ DUTLU’DAN BELEDİYE BİRİMLERİNE ZİYARET   17:52   GENEL MÜDÜR ABDULKADIR ÇAY, İSTANBUL ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERIYLE BULUŞTU   17:51   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SELAĞZI’NDAN PERSONELE ZİYARET   17:51   SABRI TEKLI VE SERDAR YıLDıZGÖRER’DEN MERSIN IÇIN IŞ BIRLIĞI MESAJı  
 
   
 
 

Akdeniz’de bir metruk bina daha yıkıldı


Akdeniz Belediyesi, Barış Mahallesinde terk edilmiş harabe haldeki binanın kontrollü yıkımı gerçekleştirdi. Yıkım öncesi çevre güvenliğini alan ekipler, daha sonra iş makinesi desteğiyle harabeye dönen yapıyı yıktı. Aşırı toz oluşumunu önlemek için de arazözden su sıkılırken, yıkımın sonunda ortaya çıkan tonlarca moloz ve atıklar, kamyonlara yüklenip mahalleden çıkarıldı.

 

Tarih : 7 Haziran 2022 Salı 15:34

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, halkın can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra kimi zaman madde bağımlılarının mekanına dönüşen ve görsel kirlilik oluşturan metruk yapılarla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak yasal süreci tamamlanan Barış Mahallesi 4513 Sokakta sahiplerince terk edilmiş metruk bir binanın ve etrafındaki donatıların kontrollü yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım öncesi çevre güvenliğini alan ekipler, daha sonra iş makinesi desteğiyle harabeye dönen yapıyı yıktı. Aşırı toz oluşumunu önlemek için de arazözden su sıkılırken, yıkımın sonunda ortaya çıkan tonlarca moloz ve atıklar, kamyonlara yüklenip mahalleden çıkarıldı. Yıkıma tanık olan bazı mahalle sakinleri, harabeye dönen bu tür metruk evleri oyun alanına çeviren çocukları için büyük endişe duyduklarını ifade ederek, yıkım dolayısıyla ekiplere teşekkür ettiler. Akdeniz’de; muhtarlar ve mahalle sakinlerinin yoğun şikayetine konu olan, sahiplerince terk edildiği için harabeye dönerek vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk yapıların yıkımının devam edeceği bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA