23:47   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘4. NERGIS ŞENLIĞI’NE KATıLDı   23:42   AKİB, 2026’YA 1,41 MILYAR DOLARLıK IHRACATLA BAŞLADı   23:40   “MAHALLENIZE, HIZMETLERE SAHIP ÇıKıN”   23:38   MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, HACıHALILARPAÇ’ıN IÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILEDI   23:36   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YÜRÜYÜŞ VE BISIKLET YOLLARıNDA MOTORLU TAŞıTLARA GEÇIT VERMIYOR   23:34   YENIŞEHIR’DEN HAYAT KURTARACAK HAMLE AFETLERE KARŞı ’YAŞAM LIMANı’   23:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 29. EMITT FUARI’NDA YERİNİ ALDI   23:30   6 ŞUBAT DEPREMLERİ SONRASI “PSİKOLOJİK İYİLEŞME VE TOPLUMSAL DAYANIŞMA PANELİ”   20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı  
 
   
 
 

Bozyazı’daki 15 Temmuz gazisine ziyaret


Mersin’in Bozyazı ilçesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, FETÖ/PDY’nin darbe girişimine karşı direnirken yaralanan 15 Temmuz Gazisi Ergun Bal, Anamur Sosyal Hizmetler Müdürü Selahattin Saydam, Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İmran Şeref ve bereberindeki heyetle birlikte evinde ziyaret edildi.

 

Tarih : 14 Temmuz 2020 Salı 15:59

Ziyaret sırasında yaşadıklarını anlatan Bal, 15 Temmuz 2016 yılında hain darbe girişimi sırasında Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunduğunu, darbe girişimi haberini aldıktan sonra direniş için Cumhuriyet Meydanına gittiklerini söyledi. Ellerinde bulunan Türk bayrağını açmak için büste çıktıklarını ve büstten aşağıya inerken bayrak direğinin kancasının takılmasıyla yaralandığını belirten Bal, "Ülkemizin başına bir daha böyle bir şey gelmesin. Yaşananlar kaos gibiydi, rüya gibiydi, kötü bir gündü" dedi. O geceyi hatırlamak bile istemediğini ifade eden Bal, "O gün Rabbimin verdiği bir güçle dışarıya çıktık, elimizden geleni yaptık. Sonuçlar ne olursa olsun vatan sevgisi, bayrak sevgisi olduktan sonra bırakmamak lazım. İçimizde hainler de varmış onları da gördük, kimin ne olduğunu bilemiyoruz. Bazı arkadaşlarım 'okudum' dedi, bizden daha hızlı bir şekilde farklı mertebelere yükseldiler ama şimdi hepsi hapiste. Bundan sonra daha emin adımlarla ülkenin daha iyi yerlere gelmesini bekliyoruz" diye konuştu. Anamur Sosyal Hizmetler Müdürü Selahattin Saydam, 15 Temmuz gazisine geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Allah bir daha bu günlerle karşılaştırmasın" ifadelerini kullandı. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA