18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Başarılı öğrenciler yaz kampı ile ödüllendirildi


Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, geçen yaz olduğu gibi bu yaz mevsiminde de dezavantajlı durumdaki başarılı öğrencileri Silifke ilçesindeki Kapızlı Tesislerinde gerçekleşecek ücretsiz yaz kampıyla ödüllendirdi.

 

Tarih : 30 Haziran 2020 Salı 14:03

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Gültak, seçimlerden önce çocuklara verdiği sözünün gereğini yerine getirmeye devam ediyor. Akdeniz’in farklı mahallelerinde yaşayan 30 kız öğrenci, Silifke’de bulunan Kapızlı Yaz Kampı’na uğurlandı.

“AİLELERİMİZİ DE KAMPA YOLLAYACAĞIZ”

Belediye binası önündeki uğurlama törenine Başkan Mustafa Gültak da katıldı, gençlerin sevincine, heyecan ve mutluluğuna ortak oldu. Akdeniz’in başarılı çocuklarını, geçen sene de Silifke kampına yolladıklarını hatırlatan Gültak, bu etkinliğin düzenlenmesinde destek sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederek, şöyle konuştu; "Amacımız, Akdeniz’de yaşayan, sosyal ve ekonomik sıkıntı çeken ailelerimizin çocuklarını bir araya getirip eğlenmelerini ve dinlenmelerini sağlamak ve bir kardeşlik ortamı oluşturmaktır. Bu gençlerimizin kimisi ders çalıştı, kimisi sınava girdi, kimisi tatile gidemedi, kimisi sokağa bile çıkamadı. Bugün ilk ekibimizi kampa yolluyoruz. Hepsine iyi eğlenceler diliyorum. Eylül veya ekim ayı içerisinde, mahallesinden hiç çıkmamış, 60 yaşını aşmış 200 ailemizi de inşallah Silifke kampına uğurlayacağız.” Başkan Gültak’ın konuşmasından sonra Akdeniz’in farklı mahallelerinde yaşayan, 18-22 yaş aralığında kız öğrencilerin, öncelikle ateşleri ölçüldü. Ardından maske takarak ve sosyal mesafe kuralına uyarak otobüse binen öğrenciler, yaz kampına katılmak üzere Silifke’ye hareket etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA