18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Sonumuz Mersin İdman Yurdu gibi olmasın


TFF 2. Lig’de mücadele temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda uzun süredir alacaklarını alamayan futbolcular kazan kaldırdı. Futbolcular bir açıklama yapan Takım Kaptanı Nurullah Kaya, “Biz artık bizlere ödeme yapılmasını hak edişlerimizin verilmesini istemiyoruz. Federasyon yoluyla zamanı gelince hakkımızı ararız. Tek ricamız sizden budur bizim artık beklentimiz yok. Sadece bu kulübün şehrin diğer takımı Mersin idman yurdunun yaşadığı gibi bir son yaşamaması için belki sizleri uyandırabiliriz” dedi.

 

Tarih : 20 Haziran 2020 Cumartesi 17:12

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig’de mücadele temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda uzun süredir alacaklarını alamayan futbolcular kazan kaldırdı. Futbolcular bir açıklama yapan Takım Kaptanı Nurullah Kaya, “Tarsus idman yurdu futbolcuları olarak 8 ay önce maddi problemlerden dolayı bir açıklama yapmıştık . Şimdi futbolcular olarak bir açıklama daha yapma gereği duyduk. Biz artık bizlere ödeme yapılmasını hak edişlerimizin verilmesini istemiyoruz. Federasyon yoluyla zamanı gelince hakkımızı ararız . Ancak artık istiyoruz ki sizler (@haluk @ Musa @ Hakan @ forma tarsus @ Özer Alp @ ali yıldırım @duran @diğer yöneticiler ) bize diyin ki tarsus idman yurdu bizim zerre umurumuzda değil siz de kendinizi yormayın futbolcu arkadaşlar bizim bir hedefimiz yok. Biz de artık önümüze bakalım. çünkü bu zamana kadar pes etmek  maddi sıkıntılar yüzünden başarısız olmak bize yakışmaz diye diye kulübü play off potasına getirdik ama artık bize söylenen yalanlar yüzünden kendimizi aptal gibi hissetmeye başladık. Defalarca yarın ödeme yapılacak deyip ertesi gün telefonlara bakmamak gibi çocukça yalanlar bu duruma gelmemize neden oldu ve bu yalan iki gün önce tekrarlandı. Sokaklarda toplantılarda Tarsus İdman Yurdu’nu önemsiyormuş gibi yapıp, aslında hiç umurunuzda olmadığımızı biz biliyoruz .Lütfen artık dürüst bir şekilde bu kulübün umurunuzda olmadığını söyleyin biz de psikolojık olarak rahatlayalım . Çünkü futbolcu grubu olarak biz yorulduk. Tek ricamız sizden budur bizim artık beklentimiz yok. Sadece bu kulübün şehrin diğer takımı Mersin idman yurdunun yaşadığı gibi bir son yaşamaması için belki sizleri uyandırabiliriz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA