18:58   ŞEHIR TIYATROLARı GENEL SANAT YÖNETMENLERINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   18:55   İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI TARSUS’TA YAPıMı DEVAM EDEN OKULLARDA INCELEMELERDE BULUNDU   18:54   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDAN ’27 MART DÜNYA TIYATRO GÜNÜ BILDIRISI’   18:52   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM VE YENILEME ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR   18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU  
 
   
 
 

Akdeniz’de dezenfekte çalışmaları sürüyor


Akdeniz Belediyesi, Koronavirüs salgını ile mücadelesini ilçe genelinde kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol ekipleri, Hal Mahallesi ile Şevket Sümer Mahallesini ayıran 142. Cadde üzerinde kurulan sabit semt pazarında önce yıkama çalışması yaptı, ardından da mobil ilaçlama ekipleri bölgeyi dezenfekte etti.

 

Tarih : 26 Nisan 2020 Pazar 13:59

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi tarafından, Koronavirüs salgını ile mücadele etmek amacıyla 150 kişiden oluşan mobil ekipleri, İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı sürecinde, ilçe genelinde birçok bölgeyi önce yıkadı, ardından da arazözlere doldurulmuş ilaçlı su ile dezenfekte etti.

142. CADDE BAŞTAN SONA YIKANIP DEZENFEKTE EDİLDİ

Akdeniz Belediyesi tarafından vatandaşlara kazandırılan, Hal ve Şevket Sümer mahallelerini ayıran 142. Cadde üzerinde kurulan modern sabit semt pazarına çıkarma yapan ekipler, burada önce kapsamlı yıkama, ardından da dezenfektan dolu arazözler yardımıyla ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışma esnasında evlerinin balkon ve pencelerine çıkan vatandaşlar, hizmet nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti. Bu arada; sokağa çıkma yasağının hemen öncesinde, Akdeniz’in farklı mahallelerinde yaşayan vatandaşlara dezenfektan dolu 50 cc’lik binlerce şişenin dağıtımı da yapılırken, ilçe genelindeki tüm çöp kontenyırları da ekipler tarafından ilaçlı su ile yıkanıp arındırılıyor.  Öte yandan; Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Akdeniz’de; farklı birimlerden 150 kişinin yer aldığı mobil ekibin, sokağa çıkma yasağının sona ermesiyle birlikte; ilçe genelinde bulunan kamu ve özel hastaneler, aile sağlığı merkezleri, eczaneler, PTT ve banka şubeleri, ATM'ler ve işyerleri gibi insanların yoğun olduğu alanlarda dezenfkete çalışmaları aralıksız devam edecek.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA