22:37   BU MİLLET DİZ ÇÖKMEDİ, ASLA DİZ ÇÖKMEYECEK!"   22:35   MERSİN BÜYÜKŞEHİR VE MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ARAÇ FİLOSUNA DEV YATIRIM   22:32   TOROSLAR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN KAPSAMLI DENETİM   22:31   BÜYÜKŞEHİR MERCEK KURSİYERİ KADINLAR EL EMEKLERİNİ SERGİLEDİ   17:57   KAYAN: 15 TEMMUZ’DA MİLLET, TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE MİLLİ İRADEYLE SAHİP ÇIKMIŞTIR   18:57   “KAYYıM HUKUKUNA SON VERILMELI”   17:27   BAŞKAN TUNCER KIRSALI ADIM ADIM GEZİYOR, VATANDAŞIN SESİNİ YERİNDE DİNLİYOR   13:57   ANADOLU’NUN EZGİLERİ BÜYÜKŞEHİR HALK OYUNLARI KURSU İLE YENİDEN HAYAT BULUYOR   13:56   BAŞKAN SEÇER İLE MERAL SEÇER, ‘8. LAVANTA HASAT ŞENLİĞİ’NE KATILDI   13:54   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NDEN KUYUDAN KEÇİ KURTARMA OPERASYONU  
 
   
 
 

TOROSLAR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN KAPSAMLI DENETİM


 

Tarih : 14 Temmuz 2026 Salı 22:32

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren marketlerde, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir alışveriş yapabilmesi amacıyla denetimler gerçekleştirdi. Düzenli olarak yapılan kontroller kapsamında işletmelerin mevzuata uygunluğu titizlikle incelenirken, tüketici haklarının korunmasına yönelik birçok başlıkta inceleniyor.

Denetimlerde marketlerin iş yeri açma ve çalışma ruhsatları kontrolü, satışa sunulan ürünlerin son kullanma tarihleri ve etiket bilgilerinin doğruluğunun yanı sıra yangın tüplerinin kontrolü de  yapılıyor. Ekipler ayrıca işletmelerde ürünlerin saklanma koşulları ve genel hijyen durumunu da denetleyerek halk sağlığını riske atabilecek unsurların önüne geçilmesi için gerekli incelemeleri gerçekleştirdi.

Vatandaşların alışveriş sırasında herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla yürütülen çalışmalarda, mevzuata aykırı durumların tespit edildiği işletmeler hakkında ilgili yasal işlemler uygulanırken, eksiklikleri bulunan iş yeri yetkilileri de gerekli düzenlemeleri yapmaları konusunda bilgilendirildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik denetim faaliyetlerini ilçe genelinde aralıksız sürdürürken, marketlerin yanı sıra restoran, kasap, manav ve gıda satışı yapan işletmelerde de kontrollerine devam edecek.

DENETİMLERİMİZİ TAVİZ VERMEDEN SÜRDÜRECEĞİZ                                                           

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, denetimlerin vatandaşların yaşam kalitesini doğrudan ilgilendirdiğini belirterek, “Sağlıklı gıdaya erişim ve güvenli alışveriş her vatandaşın hakkı. Toroslar’da halkımızın sağlığını ve tüketici haklarını korumaya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için denetimlerimizi taviz vermeden sürdüreceğiz. Komşularımızın karşılaştıkları olumsuzlukları belediyemize bildirmeleri denetimlere önemli katkı sağlıyor. Kurallara uygun hizmet sunan esnaflarımızın her zaman yanındayız.” dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA