11:56   TARSUS TSO’DAN GıDA VE TARıM TEKNOLOJILERI ALANıNDA YENI UR-GE ÇALıŞMASı   11:54   19 MAYıS COŞKUSU SPORLA YAŞANACAK   11:52   TARSUS’TAKI ÖNEMLI KAVŞAKLAR BÜYÜKŞEHIR TARAFıNDAN REVIZE EDILIYOR   11:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ÇOCUKLARı ‘HAYAL DÜNYASı’NıN RENGÂRENK SAHNESINDE BULUŞTURDU   11:48   BÜYÜKŞEHIR’IN ‘ENGELLERI BIRLIKTE AŞACAĞıZ’ MESAJı MERSIN’DEN YÜKSELDI   11:45   MESKİ’DEN SILIFKE’YE TOPLAM 2 MILYAR 255 MILYON TL’LIK YATıRıM   11:42   “ÇIFTÇI ARTıK ÜRETIM DEĞIL, GEÇIM MÜCADELESI VERIYOR”   11:40   MERSIN MARINA DENIZCILIK ŞENLIKLERI ILE SEZONA MERHABA   11:38   TARSUS’TA MAYıS COŞKUSU 4 GÜNLÜK FESTIVALLE YAŞANACAK   11:33   KURBANLıK SATıŞLARı IÇIN TARSUS’TA HAZıRLıKLAR BAŞLADı  
 
   
 
 

Kıratlı’dan Kültür Yolu Festivali’ne davet


 

Tarih : 6 Mayıs 2026 Çarşamba 18:47

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, 9-17 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de düzenlenecek olan Kültür Yolu Festivali’ne Mersin’de yaşayan vatandaşları davet etti. Birbirinden ünlü sanatçıların katılacağı festivalde tiyatro, sergiler, opera ve bale gösterileri, lezzet noktaları, atölyeler ve geleneksel sanatlar ile birlikte Mersin’in uluslararası ölçekte değerli bir cazibe merkezi haline geleceğini belirten Kıratlı, “Sanatın buluşma noktası olacak Kültür Yolu Festivali’ne tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Kıratlı, Mersin’de ilk kez düzenlenecek olan festivalle ilgili bir çağrı yaparak Mersin halkını davet etti. Kültür Yolu Festivali ile Mersin’in kültür ve sanat ile daha da büyüyeceğini ifade eden Kıratlı, “Bu proje; Mersin’imizin turizm potansiyelini büyüten, kültürel zenginliğini dünyaya tanıtan, marka kent olma yolunda güçlü bir şekilde ileri taşıyan vizyon olacaktır. 9-17 Mayıs tarihleri arasında festivalimize Mersin’de yaşayan tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

“FESTİVAL COŞKUSU MERSİN GENELİNE YAYILACAK”
Başta Kubat, Ferhat Göçer, Alişan gibi ünlü sanatçıların konser vereceği festivalle ilgili açıklama yapan Kıratlı, “Birbirinden değerli sanatçılarımızın sahne alacağı festival çerçevesinde düzenlenecek konser etkinlikleri Mezitli ilçemize bağlı Soli sahilinde gerçekleştirilecek. Oğuzhan Koç, Bengü, Sefo, Simge, Merve Özbey, Serkan Kaya gibi birbirinden değerli sanatçılarımız da konserleriyle Mersin’e unutulmaz bir an yaşatacak. Ayrıca etkinlikler sadece burayla sınırlı kalmayacak. Tarsus’ta da etkinlik olacak Deniz Müzesi’nde de etkinlik olacak. Mersin’in birçok noktasında farklı etkinlikler düzenlenecek” ifadelerini kullandı.

“MERSİN KÜLTÜR VE SANATIN BAŞKENTİ OLACAK”
Mersin’de ilk kez düzenlenecek olan festivalin kent için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Kıratlı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın öncülüğünde düzenlenen Kültür Yolu Festivali, Mersin’imizi ulusal ve uluslararası ölçekte bir cazibe merkezi haline getiriyor. Bu festivalde sadece konserler değil, tiyatro, sergiler, opera ve bale gösterileri, lezzet noktaları, atölyeler ve geleneksel sanatlar etkinliği de olacak. Kentimiz için önemli olan bu proje sayesinde sanatla nefes alan bir Mersin yaratmış ve sanatın buluşma noktası olacağız” dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA