17:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ‘BABALAR GÜNÜ’ DOLU DOLU GEÇTI   17:38   ÜCRETSIZ LGS VE YKS HAZıRLıK KURSLARı IÇIN ÖN KAYıTLAR SÜRÜYOR   17:18   BAŞKAN YıLDıZ’ıN MUHTARLARA VERDIĞI SÖZ, SAHADA KARŞıLıK BULUYOR   15:14   ‘GÜÇLÜ KADıN GÜÇLÜ YARıN’ PROJESI KAMPÜS MERSIN & GARAJ MERSIN’DE TANıTıLDı   15:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN BABALAR GÜNÜ’NDE VEFA ÖRNEĞI   15:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAHIL ŞERIDINE 7/24 ELEKTRONIK DENETLEME SISTEMI   15:08   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE MEZUNIYET VE ÇOCUK ŞENLIĞI   15:32   BÜYÜKŞEHIR’DEN YOL YAPıM HIZMETLERINE MODERN ÜS   15:29   BÜYÜKŞEHIR’DEN YKS SABAHıNDA ÖĞRENCILERE VE AILELERINE DESTEK   15:28   MERSIN COĞRAFI IŞARETLI ÜRÜNLERI YERINDE INCELENDI  
 
   
 
 

Başkan Seçer’den ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ mesajı


 

Tarih : 1 Mayıs 2026 Cuma 10:02

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’, alın terinin ve dayanışmanın hayat bulduğu, emekçinin haklarının kararlılıkla savunulduğu ve onurlu bir yaşam mücadelesi için ortak iradenin ortaya konulduğu bir gündür.

Bugün Türkiye’de milyonlarca emekçi; hayat pahalılığı, güvencesiz çalışma koşulları ve gelir adaletsizliği ile mücadele ederken emeğin karşılığını almak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Oysa emeğin değersizleştiği toplumlarda adalet de refah da kalıcı olamaz. Bu nedenle emekçinin hakkını korumak, yalnızca bir sosyal politika değil; güçlü bir ekonomi ve adil bir toplumun temel şartıdır.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana emeği önceleyen bir yönetim çizgisini kararlılıkla sürdürüyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın haklarını koruyan, iş güvenliğini esas alan, eşitlikçi ve adil bir çalışma ortamı için somut adımlar atıyoruz. Bu anlayışla, tarımda, sanayide, hizmet sektöründe, bu kentin her köşesinde emek veren tüm hemşehrilerimizin yanında olmaya; hayata geçirdiğimiz hizmet ve yatırımlarla yerel ve bölgesel kalkınmayı güçlendiren politikalar üretmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve kentimizin gelişmesi için alın teri döken tüm işçi ve emekçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA