00:53   BAŞKAN SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASı TEKSTIL FUARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı   00:49   “BELEDIYELERE EK BÜTÇE VERILMELI”   00:47   AKDENIZ’DEN DÜNYAYA 1,88 MILYAR DOLARLıK GıDA IHRACATı   00:44   BÜYÜKŞEHIR EMEKLI EVLERI EMEKLILERIN IKINCI ADRESI   00:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI KENT ORKESTRASı’NDAN YENI YıLıN ILK KONSERI   18:30   AKDENIZ TEKSTIL FUARı MERSIN’DE AÇıLDı   00:45   MERSIN DOB’DAN AŞK, TUTKU VE TRAJEDI: LA BOHÈME OPERASı   00:42   TOROSLAR’DA 2025 YıLıNDA BIN 593 ÇIFT DÜNYA EVINE GIRDI   00:33   BAŞKAN SEÇER NOW TV’DE ‘İLKER KARAGÖZ’LE ÇALAR SAAT’ PROGRAMıNıN CANLı YAYıN KONUĞU OLDU   00:29   AKMİB, ZORLU KÜRESEL ŞARTLARA RAĞMEN LIDERLIĞINI KORUDU  
 
   
 
 

Mersin’de gümrükçülere rüşvet operasyonu: 10 tutuklama


 

Tarih : 24 Kasım 2025 Pazartesi 21:22

Mersin'de gümrükçülere yönelik yapılan rüşvet ve kaçakçılık operasyonunda 15'i memur 28 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 10'u tutuklanırken, yapılan aramalarda gümrüğe ait mührün ise özel bir gümrük müşavirliği bürosundan çıktığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "Rüşvet ve 5607 Sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmaları sonucu gümrük memurları, özel gümrük müşavirliği firma sahibi ve çalışanlarının da olduğu rüşvet ağı tespit edildi. Bunun üzerine belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Mersin'de 27, Kocaeli'de 1 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerin iş yeri ve adreslerinde arama yapıldı. Aramalarda gümrüğe ait mührün ise özel bir gümrük müşavirliği bürosundan çıktığı öğrenildi.
Gözaltına alınan 28 şüpheli, emniyetteki ifade işleminin ardından Silifke Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 10'u tutuklandı. 18 şüpheliden 17'si adli kontrol şartıyla, 1'i ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA