15:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI SAYESINDE KENDI IŞ YERINI AÇTı   15:40   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERI KONUŞUYOR ETKINLIĞININ BASıN BILDIRGESI YAYıNLANDı   15:37   AKİB, İSO 500’DE 62 FIRMA ILE TEMSIL EDILDI   15:33   MERSIN’IN KALKıNMA ROTASı TARıM VE GıDA OLDU   23:09   “GELECEĞIN RISKLERINI DIKKATE ALARAK UZUN VADELI BIR SU ALTYAPıSı INŞA EDIYORUZ”   17:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ‘BABALAR GÜNÜ’ DOLU DOLU GEÇTI   17:38   ÜCRETSIZ LGS VE YKS HAZıRLıK KURSLARı IÇIN ÖN KAYıTLAR SÜRÜYOR   17:18   BAŞKAN YıLDıZ’ıN MUHTARLARA VERDIĞI SÖZ, SAHADA KARŞıLıK BULUYOR   15:14   ‘GÜÇLÜ KADıN GÜÇLÜ YARıN’ PROJESI KAMPÜS MERSIN & GARAJ MERSIN’DE TANıTıLDı   15:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN BABALAR GÜNÜ’NDE VEFA ÖRNEĞI  
 
   
 
 

EİT Ülkeleri 2. Tur Operatörleri Forumu Mersin’de başladı


 

Tarih : 19 Kasım 2025 Çarşamba 22:48

Mersin’de düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ülkeleri 2. Tur Operatörleri Forumu, çeşitli ülkelerden tur operatörleri ve turizm sektörü temsilcilerinin katılımıyla başladı. Programa, Mersin Valisi Atilla Toros da katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Forumun açılışında konuşan Vali Atilla Toros, Mersin’in tarih, kültür ve doğanın iç içe geçtiği eşsiz bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Tarihin izleriyle yoğrulmuş, bereketin ve emeğin yurdu olan bu kadim şehir; geçmişi bugüne taşıyan, her adımda yeni bir hikaye sunan, berrak denizi ve yılda 300 gün parlayan güneşiyle insanı saran bir şehirdir. Mersin; insanlık mirası hazineleri, antik kentleri, ören yerleri ve üç semavi dine ait eserleriyle adeta bir açık hava müzesidir. Bu şehri turizmin önde gelen destinasyonlarından biri yapmak için kararlılıkla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.
Forum kapsamında Türkiye, Azerbaycan, İran, Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Rusya’dan yaklaşık 50 tur operatörü, seyahat acentesi ve turizm işletmesi yöneticisi Mersin’de bir araya geldi.
Turizm sektöründeki iş birliklerini artırmayı ve ikili görüşmeler yoluyla yeni fırsatlar oluşturmayı amaçlayan buluşma, 18-19 Kasım tarihlerinde Mersin’de, 20-22 Kasım tarihlerinde ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde devam edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA