Sadettin Saran, Mersin’de Fenerbahçelilerle buluşuyor


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, "Söz Fenerbahçe Buluşmaları" kapsamında Mersin’deki kongre üyeleriyle bir araya gelecek. Saran, 6 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’te Mersin HiltonSA’da düzenlenecek etkinlikte Fenerbahçe’nin geleceğine dair projelerini ve hedeflerini paylaşacak.

 

Tarih : 4 Eylül 2025 Perşembe 11:48

Necdet TAŞ

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran, "Söz Fenerbahçe Buluşmaları" kapsamında kongre üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Saran’ın bir sonraki durağı Mersin olacak. Sadettin Saran, 6 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te Mersin HiltonSA Oteli’nde düzenlenecek toplantıda, kentteki Fenerbahçeli kongre üyeleriyle buluşacak. Buluşmada Saran’ın, başkanlık vizyonunu, projelerini ve kulübün geleceğine dair planlarını üyelerle paylaşması bekleniyor. Katılımcıların doğrudan soru yöneltebileceği etkinlikte, üyeler aynı zamanda kulüp yönetimiyle ilgili görüş ve önerilerini de dile getirme fırsatı bulacak. Etkinlik, Fenerbahçe camiasında birlik ve iletişimi artırma amacı taşıyan “Söz Fenerbahçe” buluşmalarının önemli ayaklarından biri olarak değerlendiriliyor. Sadettin Saran, daha önce yaptığı açıklamalarda, kulübü sportif ve finansal anlamda daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için aday olduğunu ifade etmişti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA