12:16   HAYIRSEVER İŞ İNSANI HAKAN ALACA’DAN MERSİN’E SAĞLIK YATIRIMI   11:56   KıRATLı: "ŞEHITLERIMIZIN EMANETINE SAHIP ÇıKACAK, KARDEŞLIĞIMIZI GÜÇLENDIRECEĞIZ"   18:50   MSK SEZONU AÇTI   18:48   YENIŞEHIR’DE ATıL OKULLAR VE METRUK YAPıLAR YıKıLıYOR   18:47   BARO BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN, YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT’E ZİYARET   18:45   BAŞKAN VEKILI BEŞIKCI, GÜNDOĞDU MAHALLESI’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   18:44   AKDENIZ’DE 200 KILO BOZULMUŞ MIDYE DOLMASı ELE GEÇIRILDI   18:42   TOROSLAR’A BİR TESİS DAHA KAZANDIRILIYOR   18:40   AKDENIZ’DE YEŞIL ALAN İŞGALINE GEÇIT YOK   18:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, BM’DE TANITILAN TÜRKİYE’NİN İLK GÖNÜLLÜ ULUSALTI DEĞERLENDİRME RAPORU’NDA İLK SIRADA YER ALDI  
 
   
 
 

Hiranur’un ailesi yasta, zanlılar adliyede!


Mersin’de 16 yaşındaki Hiranur A.’nın silahla vurularak hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, genç kızın ölümünün ardından ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, bazı akrabalar zanlının evinin önüne giderek tepki gösterdi. Kalabalık, polis ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı.

 

Tarih : 3 Eylül 2025 Çarşamba 12:34

Olay, merkez Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi’nde park halindeki bir otomobilde meydana gelmiş, genç kız başından vurulmuş halde bulunmuştu. Cinayet şüphelisi olarak Hiranur’un erkek arkadaşı H.A.Ş. (19) ile araçta bulunan N.Ç. ve M.Z. gözaltına alınmıştı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, polis ekiplerinin sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlılar, emniyetten çıkarılışı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

ACI VE ÖFKE DİNMİYOR

Soruşturma kapsamında ilk olarak olayın intihar olduğunu öne süren H.A.Ş., çelişkili ifadelerin ardından ifadesini değiştirerek, silahı 'şaka yapmak amacıyla' Hiranur’un alnına dayayıp tetiğe bastığını itiraf etti. H.A.Ş.’nin, silahın dolu olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi. Olay sonrasında panikleyen şüphelilerin Hiranur’un cansız bedenini önce Yenişehir ilçesinde bir alana bıraktığı, daha sonra ise hastaneye götürdükleri tespit edildi. Polis, bölgede yaptığı incelemede otluk alanda kan izlerine de rastladı. Öte yandan, genç kızın ölümünün ardından ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, bazı akrabalar zanlının evinin önüne giderek tepki gösterdi. Kalabalık, polis ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı. Savcılık, soruşturmayı genişletirken adliyeye sevk edilen zanlıların işlemlerinin gün içinde tamamlanması bekleniyor.  (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA