00:12   BAŞKAN YıLDıZ, ESNAF ODALARıYLA BULUŞUYOR   00:10   BÜYÜKŞEHIR’IN SANATÇı KADROSUNDAN ‘5 GÜN 5 OYUN’ PROGRAMı   00:04   MESKİ, MEZITLI DEVLET HASTANESI ATıK SU ALTYAPıSı ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   17:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI BIREYLERIN SAĞLıKLı YAŞAMıNA DESTEK OLUYOR   17:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN MEZITLI’DE SıCAK ASFALT ATAĞı   17:17   BAYRAM SOFRASı EVLERE TAŞıNDı   19:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARı MSK ILE BULUŞTURDU   19:13   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI BAYRAM BOYUNCA MEZARLıKLARDA YURTTAŞLARı YALNıZ BıRAKMıYOR   19:11   MERKEZ MAHALLELERDE YOĞUN TEMIZLIK VE ILAÇLAMA ÇALıŞMASı   19:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 13 ILÇEDE 60 BIN ÇOCUĞA BAYRAM HEDIYESI  
 
   
 
 

Mezitli’de üniversite öğrencilerine müjde


Türkiye’nin dört bir yanından Mersin’e üniversite eğitimi sebebiyle gelen kız öğrenciler için büyük bir destek Mezitli Belediyesi’nden geldi. Atatürk Mahallesi Üniversite Caddesi’nde yer alan Behiye Şifan Misafirhanesi, kız öğrencilerin güvenli, rahat ve ekonomik bir ortamda barınabilmeleri için hizmet vermeye devam ediyor.

 

Tarih : 26 Ağustos 2025 Salı 12:34

Haber Merkezi

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, eğitime verdiği destek ve gençlere sağladığı öncelikler doğrultusunda, Behiye Şifan Misafirhanesi’nin 2025-2026 akademik yılına hazır olduğunu belirterek ön kayıtların başladığını duyurdu. Ön kayıt başvuruları 26 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında Behiye Şifan Misafirhanesi’nde yapılabilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından gerekli değerlendirmeler gerçekleştirilecek ve uygun görülen öğrencilere bilgi verilecek.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Yurt başvurusu için öğrencilerden; adli sicil kaydı, aile gelir tespit belgesi, aile bireylerinin vukuatlı nüfus kayıt örneği, ikametgâh belgesi, nüfus kayıt örneği, bir adet fotoğraf, yükseköğrenim kurumu öğrenci kayıt belgesi, YKS yerleştirme sonuç belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi istenecek. Başvurular bu belgeler ile birlikte misafirhaneye teslim edilecek. Başkan Ahmet Serkan Tuncer, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mersin’e okumak için gelen kız öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamaya katkı sunmak bizim için büyük bir sorumluluk. Anadolu’nun dört bir yanından gelen gençlerimiz yalnızca ailelerinin değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin de bize emaneti. Onların güvenli, huzurlu ve başarılı bir eğitim hayatı geçirmesi için her zaman yanlarında olacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA