17:56   BÜYÜKŞEHİR, YETKİSİ OLMAMASINA RAĞMEN DENİZ TEMİZLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR   17:55   BAŞKAN SEÇER, ‘MEZİTLİ KENT MEYDANI TEMEL ATMA TÖRENİ’NE KATILDI   17:48   BAŞKAN YILDIZ, GÜNE ESNAF ZİYARETLERİYLE BAŞLIYOR   17:47   BAŞKAN SEÇER, MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ   17:46   BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ YÜKSEK OPERASYONEL KAPASİTESİYLE BÖLGENİN GÜVENCESİ   13:12   ÜRETEN KADINLARIN HAYALLERİ BÜYÜKŞEHİR İLE BÜYÜYOR   13:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MERCAN ILE BILIMDE FıRSAT EŞITLIĞINI BÜYÜTÜYOR   13:10   MERSİN BÜYÜKŞEHİR MERCAN İLE BİLİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ BÜYÜTÜYOR   12:34   MANAVŞA ARı MERASı ILK BALıNı VERDI   18:55   “MUHTARLARLA DİYALOGUMUZ SON DERECE İYİ”  
 
   
 
 

HÜDA PAR Gazze için sokağa indi


HÜDA PAR Tarsus İlçe Gençlik Kolları öncülüğünde Gazze’de yaşanan saldırılara dikkat çekmek ve Filistin halkına destek vermek amacıyla Tarsus Yarenlikte yürüyüş, eylem ve basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 25 Ağustos 2025 Pazartesi 15:18

Adem GÜNEŞ

HÜDA PAR Tarsus İlçe Gençlik Kolları öncülüğünde Gazze’de yaşanan saldırılara dikkat çekmek ve Filistin halkına destek vermek amacıyla Tarsus’ta yürüyüş, eylem ve basın açıklaması düzenlendi. Yarenlik Alanı–Halk Eğitim Merkezi önünden başlayan yürüyüş, PTT binası önünde son buldu. Yüzlerce vatandaş tekbirler eşliğinde “Kahrolsun İsrail”, “Gazze yalnız değildir”, “Direnişe selam, direnişe devam” sloganları atarak Filistin’e destek verdi. Katılımcılar, ellerinde Filistin bayraklarıyla işgale tepki gösterdi. Basın açıklamasını HÜDA PAR Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Öngi okudu.

“SESSİZLİK İHANETTİR”

“Biz bugün buraya yalnızca bir kınama için toplanmadık. Çünkü yıllardır süren kınamalar ne bir çocuğun gözyaşını silebildi, ne de zalimin zulmünü durdurabildi. Artık sözün ötesine geçip fiilî adımlar atmanın vakti gelmiştir." "Gazze'de çocukların, kadınların, sivillerin hedef alınması; camilerin, okulların, hastanelerin bombalanması açık bir soykırımdır” şeklinde konuşan Öngi, “Fail, işgalci Siyonist İsrail'dir." "Kudüs ümmetin kalbi, Gazze insanlığın vicdanı, Mescid-i Aksa bütün Müslümanların onurudur. Bu onuru korumak yalnız Filistinlilerin değil, bütün ümmetin görevidir." İslam dünyasına çağrı: Sessizlik ihanettir! Ortak bir irade ile işgalci yalnızlaştırılmalıdır. İslam birliği hayal değil, zaruret haline gelmiştir. Halka ve gençlere çağrı: Boykotları güçlendirin, Gazze'yi dualarınızda unutmayın, okulda, sokakta, sosyal medyada zulme karşı sesinizi yükseltin. "Susmak, zalime güç vermektir. Gazze'nin yanındayız, direnişin safındayız, Kudüs'ün özgürlüğü için mücadele edenlerle beraberiz” dedi. Basın açıklaması yapılan dualarla tamamlandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA