Bozan: “Ev ev, sokak sokak yeni süreci örgütleyeceğiz”


DEM Parti Erzin ilçe 2’nci olağan kongresinde konuşan Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, yeni sürecin herkese sorumluluklar yüklediğini vurgulayıp “Ev ev, sokak sokak yeni süreci örgütleyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 23 Haziran 2025 Pazartesi 11:08

Haber Merkezi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hatay’ın Erzin ilçesinin 2’nci olağan kongresini ‘toplumsal barış’ şiarıyla gerçekleştirdi. Kongreye katılan DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, yeni sürecin önemine dair konuştu. Milletvekili Bozan, konuşmasında birlik ve beraberliği artırma vurgusu yaptı. Bozan, kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Toplumsal barış için önce hepimiz kendi evimizden, sokağımızdan, mahallemizden başlayacağız. Bugün Erzin ilçemizde hepimiz komşularımıza, mahallelimize toplumsal Barış’ı anlatırsak, barışın gerekliliğini anlatırsak, savaşın, çatışmanın bu ülkeye verdiği zararı anlatırsak yeni dönemde herkes kendi üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmiş olur. Bugünden sonra kongremizde bulunan her bir arkadaşımız kendi sokağının, mahallesinin sorumlusudur. Gidip komşumuzun kapısını çalacağız. Komşumuzla yeni dönemi konuşacağız. Çünkü barışı ancak biz bu şekilde toplumsallaştırabiliriz. Bugüne kadar hep şunu söyledik. DEM Parti kalıcı ve onurlu barışa her zaman hazır. DEM Parti bütün kurullarıyla bugüne kadar barışın toplumsallaşması için elinden geleni yapıyor, yapmaya da devam edecek.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA