Kamptaki deniz etkinliğinde ölü sayısı 3’e yükseldi


Mersin’de 4 gün önce kampta meydana gelen ve 2 öğrencinin hayatını kaybettiği olayda vefat edenlerin sayısı 3’e yükseldi. 4 gündür şehir hastanesinde yoğun bakımda tedavisi süren 17 yaşındaki Alperen Bayraktar da bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

 

Tarih : 4 Haziran 2025 Çarşamba 16:56

Alınan bilgiye göre, 1 Haziran'da Silifke ilçesi Susanoğlu Mahallesi'ndeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Maliye Gençlik Kampı'na Ankara Sincan Erkunt Çıraklık Eğitim Merkezi'nden gelen 75 öğrenci için denize girme etkinliği düzenlendi. Güvenlik şeridini aşan öğrencilerden 6'sı çırpınmaya başladı. Görevli ve çevredekilerin de yardımıyla denizden baygın halde çıkarılarak ambulansla Silifke Devlet Hastanesine sevk edilen öğrencilerden 17 yaşındaki Mehmet Erdem Akdeniz ile 16 yaşındaki Cemal Emre Kurt hayatını kaybetti. Öğrencilerden Mehmet Emre Ankara'da, Cemal Emre ise Çorum'da toprağa verildi. Özel bir hastaneye sevk edilen ve durumu ağır olan Alperen Bayraktar ise (17) yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi. Diğer 3 öğrenci ise taburcu edildi. 4 gündür şehir hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi süren Bayraktar'dan bugün acı haber geldi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Bayraktar'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Mersin Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirmişti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA