23:29   TRAFIKTEKI YUMRUKLU SALDıRı: ŞÜPHELI OLAY TARIHINDE TUTUKLANDı   23:26   TRAFIKTE TARTıŞTıĞı SÜRÜCÜYE YUMRUK ATTı, O ANLAR KAMERADA   23:25   BINA YıKıMı SıRASıNDA BITIŞIK BINA ZARAR GÖRDÜ, FACIA UCUZ ATLATıLDı   23:23   TARSUS’TA KENT MEYDANı PROJESI AÇıLıŞ IÇIN GÜN SAYıYOR   23:22   MTSO 140. YıLıNı KUTLADı   23:21   KKTC’NIN 5’INCI CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR: "TÜRKIYE’NIN DESTEĞIYLE BUGÜNLERE ULAŞMANıN MUTLULUĞUNU YAŞıYORUZ"   23:20   TARSUS’TA HALK SAĞLıĞıNı TEHDIT EDEN ON BINLERCE ÜRÜN TOPLATıLDı   23:19   TARIHI ESER PEŞINDEKI DEFINECILER JANDARMAYA TAKıLDı   23:18   MERSIN’DE YıLBAŞı PAZARı ıŞıL ıŞıL COŞKUYLA KAPıLARıNı AÇTı   23:16   BAŞKAN SEÇER: "BÖLGEMIZDEKI HER OLUMLU YA DA OLUMSUZ GELIŞME ÜLKEMIZI ETKILIYOR"  
 
   
 
 

25 ilde eş zamanlı dolandırıcılık operasyonu


Aralarında Mersin’in de bulunduğu Bursa merkezli 25 ilde 33 ayrı adrese ’Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık’ ve ’Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama’ suçu kapsamında eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Şüphelilerden 18’i tutuklanırken, 20’si hakkında adli kontrol kararı verildi.

 

Tarih : 31 Mayıs 2025 Cumartesi 14:01

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 'Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık' suçuna dair yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli şahısların dolandırıcılık suçu işledikleri ayrıca yüklü miktarda para transferi olan çok sayıda şirketin suça aracılık ederek vatandaşları mağdur ettikleri tespit edildi. Bu kapsamda 27 Mayıs 2025 Salı günü, Bursa başta olmak üzere Adana, Antalya, Balıkesir, Bitlis, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muğla, Samsun, Sakarya, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Van ve Yalova'da eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda dijital materyale el konulurken, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 38 şüpheli şahıs tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden 18'i tutuklanırken, 20'si hakkında adli kontrol kararı verildi. Cezaevinde bulunan diğer şüphelilerle ilgili işlemler sürüyor. Ayrıca, 'Suçtan Elde Edilen Malvarlığı Değerlerini Aklama' suçundan şüpheli şahıs ve şirketlerin çok sayıda banka hesaplarına ve şüpheli 2 şahsa ait 2 adet araca el konuldu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA