17:52   TOROSLAR’DA KIRMIZI ALTIN SAFRAN TOPRAKLA BULUŞTU   17:51   GÜLCAN KIŞ: “HAZİNE HER 100 LİRALIK İÇ BORÇ İÇİN 103 LİRA FAİZ ÖDEYECEK”   17:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİYLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ DESTEK   17:49   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİYLE VATANDAŞIN HAYATINA DOKUNUYOR   17:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ YAZILIM SEKTÖRÜNE HAZIRLIYOR   23:09   BAŞKAN VEKILI BEŞIKÇI’DEN YENI SEZON ÖNCESI AKDENIZ BELEDIYE SPOR’A TAM DESTEK   23:07   TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL MAHALLELERDE KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI   23:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZLERİ’NDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI   23:05   BÜYÜKŞEHİR’İN TENİS KORTLARINDA ZAFER BAYRAMI HEYECANI BAŞLADI  
 
   
 
 

Kurban Bayramı öncesi denetimler sıklaştı


Tarsus Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir bayram geçirebilmesi için tüm birimleriyle sahada olmaya devam ediyor. Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi kent genelinde gerçekleştirdiği denetimlerle halk sağlığını tehdit eden unsurlara karşı kararlı bir mücadele yürütüyor. Yapılan kontrollerde, son kullanma tarihi geçmiş gıda ve temizlik ürünleri tespit edildi. Toplam bin 800 adet ürüne el konularak imha edildi.

 

Tarih : 27 Mayıs 2025 Salı 11:20

Haber Merkezi

Belediyenin 153 ihbar hattına gelen şikayetler doğrultusunda harekete geçen ekipler, market, kasap, fırın ve alışveriş merkezlerinde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Son kullanma tarihi geçmiş ürünler satan işletmelere idari yaptırımlar uygulanırken, ele geçirilen ürünler Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edildi. Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, işletmelerin hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihleri, etiket bilgileri ve fiyatlandırmaları titizlikle incelendi. Eksik gramaj, raf-kasa fiyat farklılıkları ve fahiş fiyat uygulamalarına karşı önlem alınarak vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçildi.

KALDIRIM İŞGALİYLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi, kent merkezinin en yoğun yaya güzergahlarından biri olan Makam mevkiinden başlayarak, ana arter ve ara sokaklarda kaldırım işgaliyle mücadelesini sürdürüyor. Masa-sandalye, ürün teşhir stantları ve yasak bölgelere park edilen araçlar denetimlerde tespit edilerek gerekli işlemler uygulanıyor. Zabıta ekipleri, esnaf ve vatandaşlara ilgili mevzuat hakkında bilgilendirme yaparak yasal sınırlar konusunda uyarılarda bulunuyor. Denetimlerin sürdüğünü ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, “Halk sağlığını tehdit eden her duruma karşı kararlılıkla mücadele ediyoruz. Denetimlerimiz aralıksız sürecek ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak için gereken tüm önlemleri almaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA