11:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE İSTİHDAM İMKANI; ‘GENÇ ADIM’ PROJESİ   11:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE İSTİHDAM İMKANI; ‘GENÇ ADIM’ PROJESİ   11:57   BÜYÜKŞEHİR YEREL LEZZETLERİ KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLERE DÖNÜŞTÜRÜYOR   11:56   TARSUS’TA DERYA ULUĞ COŞKUSU   11:55   TOROSLAR BELEDİYESİNDEN GÜZELYAYLA’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ   11:54   ‘KAMPÜS MERSİN’ VE ‘GARAJ MERSİN’ PROJELERİ, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE YENİ FIRSATLAR SUNUYOR   11:53   TÜRK SANAT MÜZİĞİ’NİN UNUTULMAZ ESERLERİ BÜYÜKŞEHİR İLE YENİDEN YANKILANDI   11:52   MERCAN 100. YIL İKLİM VE ÇEVRE BİLİM MERKEZİ ARTVİN’DE ‘BİLİM VE EĞLENCE ŞENLİĞİ’NE KATILDI   20:40   26.06.2026 TARIHINDE 20 ÇIFT DÜNYAEVINE GIRDI   20:39   VAN TICARET VE SANAYI ODASı HEYETINDEN BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET  
 
   
 
 

Fenerbahçe heyecanı tüm Mersin’i sardı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, THY EuroLeague’de şampiyon olan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı’nın final heyecanını, Mersin sahiline kurduğu dev ekranla tüm sporseverlere yaşattı. Büyükşehir, kupayı kaldıran sarı-lacivert tutkunlarından tam not aldı.

 

Tarih : 26 Mayıs 2025 Pazartesi 11:15

Haber Merkezi

THY EuroLeague’de şampiyon olan Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı’nın final heyecanı Mersin’i sardı. Kentte yaşayan tüm sporseverler final maçını izlesin diye sahile dev ekran kuran Mersin Büyükşehir Belediyesi, kupayı kaldıran sarı-lacivert tutkunlarından tam not aldı. Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY EuroLeague'de 2024-2025 sezonunu şampiyonlukla tamamlayarak, Avrupa'nın en büyük kupasını 2. kez müzesine götürdü. Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de gerçekleşen Final Four'da (Dörtlü Final) Etihad Arena'da önce Panathinaikos AKTOR'u, ardından da finalde Monaco'yu yenen sarı-lacivertliler, Avrupa şampiyonu oldu. Kupayı daha önce 2017'de de kazanan Fenerbahçe, böylece 2. kez bu organizasyonda şampiyonluğa ulaşmış oldu.

FENERBAHÇE BEKO’NUN 6. KUPASI

Fenerbahçe Beko'nun zaferiyle Türkiye basketbolu, Avrupa kupalarındaki 17. kupasına kavuştu. THY EuroLeague'de Anadolu Efes'ten sonra, Fenerbahçe Beko da 2. kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Böylece erkeklerde Anadolu Efes 3, Fenerbahçe'nin 2, Beşiktaş, Galatasaray, Darüşşafaka ve Bahçeşehir Koleji birer kez; kadınlarda ise Fenerbahçe 4, Galatasaray 3, Yakın Doğu Üniversitesi bir defa Avrupa Kupası’nın sahibi oldu. Ailesi ile birlikte sarı-lacivert formalarını giyerek sahile gelen ve diğer taraftarlar ile kupa heyecanını paylaşan Emre Üresin, “Başkanımız Vahap Seçer’e, bize bu heyecanı yaşattığı için teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi. Eray Üresin ise çok heyecanlı olduğunu belirterek, Başkan Seçer’e teşekkür etti. Sunulan hizmetten dolayı Büyükşehir ekiplerine teşekkür eden Mersin Fenerbahçeliler Dernek Üyesi Selim Engin Gürpınar, “Atmosferi görüyorsunuz. Halk ve şehir kenetlenerek Fenerbahçe’nin başarısını izlemeye geldi. Kupayı, başta bize bu desteği veren Vahap Seçer’e ve 12 adama hediye ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA