01:18   TARSUS’TA FESTIVALIN ILK AKŞAMıNDA ÇOCUKLARıN SEVINCINE MELIS FIS DAMGA VURDU   01:16   “KÖYLÜNÜN AĞACıNı KESMEK, ÜRETICININ EKMEĞINI KESMEKTIR”   01:14   TOROSLAR’DA 19 MAYıS DOĞA YÜRÜYÜŞÜ COŞKUYLA YAPıLDı   01:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELLERI AŞAN BOCCE TURNUVASı   01:11   GENÇLER 19 MAYıS RUHUYLA TARIHI KILIKYA YOLU’NDA BULUŞTU   22:44   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER ‘SOKAK OYUNLARı ŞENLIĞI’ ILE COŞKU DOLU BIR GÜN GEÇIRDI   22:41   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ILE ÖĞRENCILER ADANALıOĞLU SAHILINI ATıKLARDAN ARıNDıRDı   22:39   TARSUS BELEDIYESI HIZMET FILOSUNU GÜÇLENDIRDI   21:56   "ULUSLARARASı GELENEKTEN GELECEĞE ANADOLU MOTIFLERI SEMPOZYUMU" AÇıLıŞ PROGRAMı GERÇEKLEŞTIRILDI   21:53   KEMALPAŞA MAHALLESI’NDE SıCAK ASFALT VE PARK YENILEME ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR  
 
   
 
 

Dolandırıcılara 10 ilde operasyon: 13 tutuklama


Konya’da dolandırıcıların peşine düşen polis ekiplerinin çalışmalarında aralarında Mersin’in de bulunduğu 10 ilde 18 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 13 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Tarih : 10 Mayıs 2025 Cumartesi 13:17

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "Nitelikli Dolandırıcılık" suçu kapsamında Konya’da meydana gelen 6 ayrı olayda toplam 1 milyon 335 bin TL’lik dolandırıcılığa ilişkin geniş tahkikat başlattı. Hesap hareketleri üzerinden incelemeler yapan Konya Emniyeti toplam 89 milyon 250 bin TL’lik dolandırıcılık olayına karıştıkları tespit edilen 18 şüpheliye yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Adana, Antalya, Aksaray, Bursa, Edirne, Hakkari, İstanbul, Karabük, Mersin ve Samsun illerinde olmak üzere toplam 10 ilde eş zamanlı şekilde düzenlenen operasyonda 16 şüpheli şahıs yakalandı. Dosyada adı geçen bir şahsın, operasyondan bir gün önce başka bir suçtan dolayı Bursa’da tutuklandığı, ayrıca bu dosya kapsamında da tutuklandığı bilgisine ulaşıldı. Yakalanan şüpheli şahıslar, ilgili birimlerdeki işlemlerinin ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Başsavcılıktaki işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan 13 şahıs tutuklanarak Konya E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilirken, 2 kişi ise mahkemece serbest bırakıldı. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA