23:32   BAŞKAN YıLDıZ’ıN KıRSAL HAMLESI ÜRETICIYI SEVINDIRDI   23:30   ASKıDA EKMEKLE BÜYÜYEN DAYANıŞMA MEZITLI’DE   23:27   TARSUS BELEDIYESI KAPı KAPı GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYOR   23:25   MERSIN BAROSU’NDAN ÇIÇEK YERINE EĞITIME BAĞıŞ   23:20   AŞKıN ZAMANSıZ HIKÂYESI “ROMEO VE JULIET” SEVGILILER GÜNÜ’NDE SAHNEYE TAŞıNıYOR   23:17   VELILER: “SILIFKE’NIN BÖYLE BIR YERE IHTIYACı VARDı”   23:06   EVCI MAHALLESI’NDE BULUNAN METRUK BINANıN KONTROLLÜ YıKıMı GERÇEKLEŞTI   23:02   ÇOCUKLARıN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ   22:58   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER ‘HAMZABEYLI KÖYÜMÜZ ATÖLYE PROJESI’NIN AÇıLıŞıNA KATıLDı   22:50   “OTOMOTIV PIYASASıNDAKI DURGUNLUK KıRıLMALıDıR”  
 
   
 
 

Mersin’de bıçaklı kavga: 2 yaralı


Mersin’de bir parkta çıkan kavgada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

 

Tarih : 1 Şubat 2025 Cumartesi 13:53

Edinilen bilgiye göre olay, Akdeniz ilçesi Kuvayi Milliye Caddesi'ndeki Yoğurt Pazarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Murat T. ile Salih Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat T., bıçakla Salih Ç.'yi karnından ve kafasından yaraladı. Kavga sırasında Murat T. kendi elini de kesti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri geldi. Kavgaya karışan 2 kişi ayrı ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA