10:03   BAŞSAVCı ÇATLı:" SAVCıLıK BIR MESLEK DEĞIL, BIR VICDAN YOLCULUĞUDUR"   10:03   MERSIN’DE SANAYI SITESINDE PARK HALINDEKI 5 ARAÇ KUNDAKLANDı   10:00   MERSIN’DE DÜNYA BEDENSEL ENGELLILER PLAJ OYUNLARı’NDA ILK GÜN TAMAMLANDı   09:59   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA: "NARKO KAPAN MERSIN’LE 3 ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERILDI, 370 ŞAHıS YAKALANDı"   09:58   KEMAN SANATÇıSı LAÇIN AKYOL’UN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN SÜRÜCÜYE 9 YıL HAPIS ISTENDI   15:41   ŞıRNAK VE MERSIN’DE UYUŞTURUCU SATıCıLARıNA OPERASYON: 14 GÖZALTı   15:39   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı: 1 ÖLÜ   13:31   MERSIN’DE KREŞTE 15 ÇOCUĞA ŞIDDET IDDIASı: 5 SANıĞA DAVA AÇıLDı   13:30   MERSIN’DE DÜNYADA ILK KEZ DÜZENLENEN BEDENSEL ENGELLILER PLAJ OYUNLARı BAŞLADı   11:35   DÜNYA BEDENSEL ENGELLILER PLAJ OYUNLARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENI YAPıLDı  
 
   
 
 

MTSO, Teknopark firmalarıyla buluştu


Üniversite sanayi işbirliğini artırmak adına Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar’la birlikte Mersin Teknopark firmalarıyla bir araya geldi. MTSO adına Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Veli Doğan’ın da katıldığı toplantıda teknopark sorunları değerlendirilip Oda’dan beklentiler ele alındı.

 

Tarih : 27 Ocak 2025 Pazartesi 12:13

Haber Merkezi

Mersin Teknopark’ın sunduğu imkanlar ve girişimcilere sağladığı avantajların yanı sıra, firmaların ihtiyaç duyduğu eksikliklere yönelik çözüm önerilerinin de arandığı toplantıda, katılımcılar arasında fikir alışverişinde bulunuldu. Teknoloji transferi, AR-GE destekleri, finansman kaynakları ve eğitim programlarının artırılması gibi firmaları destekleyecek mekanizmalar üzerinde durulan toplantıda, kurumların sunduğu imkanların daha etkin nasıl kullanılabileceği görüşüldü.  Toplantıda söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Mersin Teknopark firmalarının, ulusal ve küresel markalar olacak kalitede olduklarını ancak daha etkin tanıtılması gerektiğini vurguladı. Çakır; “Ulusal ve Uluslararası birçok bankanın siber güvenliğinden yerli ve yabancı hastanelerin yazılımlarına, savunma sanayindeki otonom deniz araçları ve radar sistemlerinden eğitim yazılımlarına ve somut kart üretimlerine kadar sayısız firmamız sadece Türkiye’ye değil dünyaya açılıyor. MTSO olarak Teknopark firmalarımızın önerilerini, eksiklerini dikkatle dinledik. Tüm Teknopark ortakları olarak, 2025 yılının Mersin ekonomisinde sanayisinde yüksek teknoloji seferberliği haline getirmeye kararlıyız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA