15:32   MERSIN’DE MÜŞTERISINE HAKARET EDEN PAZAR ESNAFıNA 30 GÜN FAALIYETTEN MEN CEZASı   15:31   MERSIN, GıDA SANAYINDE LIDER KENT OLMA YOLUNDA   15:09   BAŞKAN BOLTAÇ: "BU TOPRAKLARDA YETIŞEN HER ZEYTIN TANESI ASLıNDA BIR IYILIĞIN TOHUMU"   12:15   MERSIN’DE FUHUŞ OPERASYONU: 2 TUTUKLAMA, 1 KIŞI SıNıR DıŞı EDILDI   12:14   BAŞKAN SEÇER: "KADıNLARıN ÖNÜNDEKI ENGELLER KALKTıĞıNDA KENTLERIN DE UFKU GENIŞLER"   11:30   MERSIN’DE ARANAN 5 ŞAHıS JANDARMA EKIPLERINCE YAKALANDı   11:29   TARSUS’TA 2 AYRı MOTOSIKLET KAZASıNDA 1’I AĞıR OLMAK ÜZERE 3 KIŞI YARALANDı   10:45   MERSIN’DE ÜRETICIYE GÜNEŞ PANELI, SıVı GÜBRE VE NERGIS SOĞANı DESTEĞI   10:44   TARSUS’TA OTOMOBILLE ÇARPıŞAN MOTOSIKLETLI HAYATıNı KAYBETTI   10:43   MERSIN’DE BUGÜNE KADAR "ÇAMAŞıR KAFE" HIZMETINDEN 9 BIN 200 ÖĞRENCI FAYDALANDı  
 
   
 
 

Akdeniz Belediyesinde kayyum göreve başladı


Mersin’de bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik soruşturmada meclis üyeleriyle birlikte gözaltına alınıp tutuklanan DEM Partili Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız’ın yerine görevlendirilen Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener mesaisine başladı.

 

Tarih : 13 Ocak 2025 Pazartesi 11:22

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri 4 gün önce DEM Partili Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ile Başkan Yardımcısı Nuriye Arslan, meclis üyeleri Özgür Çağlar, Neslihan Oruç, Yakup Danış ve Hikmet Bakırhan gözaltına aldı. Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan 6 şüpheli de 'Terör Örgütü Propagandası Yapmak', 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma', 'Terörizmin Finansmanın Önlenmesi Hakkında Kanuna Aykırılık' ve '2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa Muhalefet' suçlamasıyla mahkemeye çıktı. Şüphelilerden Yakup Danış adli kontrol şartı ile serbest kaldı, Başkan Sarıyıldız ile birlikte 5 kişi tutuklandı. İçişleri Bakanlığı da tutuklanmalar sonrasında Başkan Sarıyıldız'ı, Anayasa'nın 127'nci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 47'nci maddesi gereğince geçici bir tedbir olarak görevden uzaklaştırdı. Sarıyıldız’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından yerine Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Mersin Valiliğince Akdeniz Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi. Polisin tedbirlerini sürdürdüğü Akdeniz Belediyesi'nde ise Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener'in sabah erkenden mesaiye gelerek çalışmaya başladığı öğrenildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA