Gaziler; “Türk milleti sizi affetmeyecek”


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ni terörist başı Abdullah Öcalan’a PKK’nın silah bırakması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuşma yapmasına yönelik çağrıya gazilerden sert tepki geldi. Bahçeli’ye yüklenen gaziler, “Bir sonraki adımda meclis lokantasında yemek ikram edelim mi diyeceksiniz? Katillere “umut hakkı” tanımaya çalışanlar, babaları ellerinden alınıp, mahrum bırakılan şehit çocuklarının, umutlarını hiç düşünmediniz mi? Sizleri yüce Türk milleti affetmeyecektir. Hele ki bizler asla affetmeyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 24 Ekim 2024 Perşembe 13:33

Neşet TORUN

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şube Başkanı Halit Şahin, dernek binasında terörist başı Abdullah Öcalan'a yönelik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısını protesto etmek için basın açıklaması yaptı. Konuşmasına Ankara’da TUSAŞ’a yapılan hain saldırıyı kınayarak başlayan Şahin, “Sinir uçlarımızı uyandırırlarsa, önünde duramayacakları bir sele maruz kalacakları konusunda, uyarılarımızı kamuoyuyla paylaştık. Biz şehit aileleri ve gaziler olarak, uluslararası dinamikleri, büyük projeleri ve çok bileşenli denklemleri de göz önünde bulunduruyor, bu sebeple örgütün silah bırakmasını ve terör örgütünün lağvedilmesini istiyoruz. Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir” ifadelerini kullandı.

“ŞEHİT ÇOCUKLARININ, UMUTLARINI HİÇ DÜŞÜNMEDİNİZ Mİ?”

Örgütün silah bırakmasını ve terör örgütünün lağvedilmesini istediklerini belirten Şahin, “Bu ülkede huzurun ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir. Türk milletinin hassas değerlerine sahip çıkar dediğimiz kişilerin, utanç ve kızgınlıkla izlediğimiz ve hiçbir anlam veremediğimiz açıklamalar yapmasını, biz de acılar içerisinde takip ettik. Türk Ordusu’nun terörle mücadelede başarısız olmuş gibi, eli kanlı terör örgütü lideri, bebek katilinden medet umar şekilde, gazi meclisimiz çatısı altında konuşturulmasını asla kabul etmiyoruz. Bir sonraki adımda meclis lokantasında yemek ikram edelim mi diyeceksiniz? Katillere “umut hakkı” tanımaya çalışanlar, babaları ellerinden alınıp, mahrum bırakılan şehit çocuklarının, umutlarını hiç düşünmediniz mi? Terörle mücadelede en büyük acıları yaşayan şehit aileleri ve gazilerin; tarihi bir fırsat penceresi olarak gördüğünüz açıklamalara, büyük tepki vermesi kişisel hesaplara kurban etmek değil. Son yaşadığımız olaylar, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin üzerinden de siyaset yapanların inandırıcılıklarını yitirmelerine sebep olmuştur. Geçmişte olduğu gibi bizlere yaşattıklarınız, bugünde tarihe, kalın harflerle yazılacaktır. Bunu her yerde ve en yüksek sesle haykıracağız. Sizleri yüce Türk milleti affetmeyecektir. Hele ki bizler asla affetmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA