20:50   “GARAJ MERSIN VE KAMPÜS MERSIN BIR VIZYON PROJESIDIR”   20:48   “ÇIFTÇILERIMIZ TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN ÜRETIMI SÜRDÜRÜYOR”   20:37   GARANTİ BBVA İLE MERSİN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ’NDEN MERSİNLİ İŞ YERLERİNE ÖZEL GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ   17:00   TOROSLAR’DA SEMT PAZARLARıNDA DENETIM!   16:59   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN KÜLTÜR YOLU FESTIVALI TEPKISI   16:57   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ‘2. MERSIN ESTETIK SEMPOZYUMU 2026’Yı DÜZENLEDI   16:55   “KANATLı ETINDE ÜRETIM REKOR KıRıYOR, STOKLAR ŞIŞIYOR; ÇÖZÜM IHRACAT”   16:53   GASTRONOMI, KÜLTÜR VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK MERSIN’DE MASAYA YATıRıLDı   16:51   “TARıMSAL DESTEKLERIN YÜZDE 50’SI KADıNLARA SAĞLANıYOR”   17:47   BAŞKAN SARı MAZBATASıNı ALDı  
 
   
 
 

Oruç Gayrimenkul Ofis açılışı gerçekleştirildi


Mersin’de alanında başarılı hizmetleri olan Oruç Gayrimenkul’un ofis açılışı gerçekleştirildi. Merve Oruç’un sahibi olduğu Oruç Gayrimenkul’un açılış kurdelesi Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, TÜGEM Mersin İl Başkanı Mürüvvet Kocaer ve MTSO Emlak komitesi Başkanı Ümit Mete tarafından kesildi.

 

Tarih : 23 Ekim 2024 Çarşamba 13:58

Haber Merkezi

Mersin Akdeniz ilçesi adliye yakınında Royal İş merkezi 8. Katta bulunan Oruç gerçekleştirildi. Açılışa Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, TÜGEM Mersin İl Başkanı Mürüvvet Kocaer, TÜGEM yönetimi, MTSO Emlak komitesi Başkanı Ümit Mete, çok sayıda avukat ile emlak dünyasından önemli isimler katıldı. Konuklarını ağırlayan Oruç Gayrimenkul’un sahibi Merve Oruç, gelen tüm konuklara geldikleri için teşekkür dileğinde bulundu. Amaçlarının emlak dünyasına bir değer katmak olduğunu belirten Oruç, Mersin’de çok güzel işler yapacaklarını söyledi. Emlak sektörünün canlanması için çabaladıklarını ifade eden Oruç, sektörün daha iyi bir noktaya gelmesi için meslektaşlarıyla birlikte hareket edeceklerini kaydetti. Konuşmalarının ardından Oruç Gayrimenkul’un açılış kurdelesi Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, TÜGEM Mersin İl Başkanı Mürüvvet Kocaer ve MTSO Emlak komitesi Başkanı Ümit Mete tarafından kesildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA